Néhány információ, bemutatkozás

Beautysalonról

Szeretettel üdvözlök minden látogatót és vendéget a Beautysalon by Anna Visnyár smink tetováló szépségszalon – kozmetika weboldalán, valamint köszönöm, hogy elolvassa a bemutatkozás rovatot is. Először is köszönöm, hogy megnézted a honlapomat és bízom benne, hogy valamely kozmetikai szolgáltatásom elnyerte a tetszésedet, így nem csak a virtuális térben, hanem személyesen a szépségszalonban is találkozni fogunk hamarosan. A Beautysalon Budapest szívében az V. kerületben, a Széchenyi Lánchídtól 200 méterre található. Korábban több kozmetika tulajdonosaként megtapasztaltam a nagyobb, „futószalag” elven működő szolgáltatás árnyoldalát, így 2015-ben a Beautysalon kialakításánál a cél egy központi helyen található, barátságos, prémium szolgáltatásokat megfizethető áron biztosító szépségszalon létrehozása volt.

Szépségszalonom fő profilja a prémium minőségű sminktetoválások (szemöldök tetoválás, szemhéj tetoválás, száj tetoválás) készítése, amelyeket már 12 éve készítek. Kozmetikai tetoválások mellett több mint 10 év tapasztalatom van műszempilla építésben így palettámon számos műszempilla típus megtalálható. A Beautysalonban minden vendégre jut idő és a kozmetikai kezelések során teljes testi lelki felüdülésben részesülhetnek. A munkám során kiemelt figyelmet fordítok a prémium minőségű kozmetikumok használatára. A fentiekre tekintettel nálam az osztrák Sofri prémium kozmetikumok által szépülhettek a szépségszalonban.

Magamról

2009-ben végeztem, mint kozmetikus az Erzsébet Királyné Szakiskolában. A képzés utolsó évében sminktetováló vizsgát is tettem, ami egy hihetetlenül kedves alkotó munka a számomra. Hazánkban elsők között végeztem el a szempillaépítés alapjait. Pályafutásom első éveiben rá kellett jönnöm arra, hogy a kozmetika vendégei számára úgy tudom a legjobb szolgáltatást nyújtani, hogy munkám során csakis prémium kategóriás termékeket használok.

Így ismertem meg az osztrák Sofri kozmetikumcsaládot.  2012-ben megalapítottam a Sofri Cosmetics Kft-t és váltam a Sofri termékek kizárólagos magyarországi forgalmazójává. 2020 óta pedig már webáruházat is működtetek a hazai vásárlók számára. Az elmúlt 12 évben rengeteg tapasztalattal gazdagodtam több kozmetika tulajdonosaként és a hivatásáért rajongó sminktetoválóként és kozmetikusként. Munkám során nem csak a bőrrel, hanem magával az emberrel is foglalkozom, hiszen a legfontosabb visszaigazolás számomra, ha Te elégedetten, széles mosollyal távozol tőlem.

 154 total views,  1 views today