“Világon mindenki a tökéletességre törekszik, a szépség esetén ez sokszor lemondással és sok energiával jár. Sminktetoválás után a tökéletesség varázsütéssel elérhetővé válik és veled marad éveken át”.

Visnyár Anna

Miért legyen sminktetoválásom?

 1. Ajkai mindig dúsak és lélegzetelállítóak lesznek telt, természetes hatású színük elkápráztatnak mindenkit aki szembe jön Önnel ezután.
 2. Szemöldöke tökéletesen kitöltött, dús és kiegyensúlyozott lesz, formája és színe az Ön arcszerkezetéhez lesz igazítva.
 3. Szemhéjának kontúrja annyira tökéletes lesz, hogy igéző szempárja vonzani fogja az elismerő tekinteteket.
 4. A tökéletesség éveken át Önnel fog maradni anélkül, hogy ezért bármit tennie kellene.
 5. Naponta értékes 10-20-30 perceket spórolhat, amit ezek után Önmagára és családjára fordíthat.
 6. Minden váratlan élethelyzetben kifogástalan lesz anélkül, hogy erre külön készülne.
 7. Azokon a helyeken (strandon, szaunában, sportolás közben) is tökéletes lesz, ahol eddig esetleg zavarban érezte magát.

Miért válasszam a Beautysalon by Anna Visnyár szépségszalont sminktetoválás készítéséhez?

 1. Nálunk nem futószalagon készülnek sminktetoválások, Budapest szívében, nyugodt, barátságos környezetben, teljes ellazulás mellett készítjük el prémium minőségű száj, szem, illetve szemöldök tetoválását.
 2. Széleskörű előzetes tájékoztatást adunk az egyes sminktetoválások típusáról, előnyeiről és segítünk meghozni az Önnek legoptimálisabb döntést, hogy később 100%-ig elégedett legyen újdonsült tetoválásával.
 3. Sminktetoválásainkat mindig az Ön bőrtónusához, aktuális ajakszínéhez igazítjuk, figyelembe vesszük szemhéjának jelenlegi kontúrját, szemöldökformáját, arcszerkezetét, színtípusát.
 4. Nem hozunk döntést Ön nélkül, ajak tetoválásainkat, szemöldök tetoválásainkat, valamint szemhéj tetoválásainkat minden esetben előrajzoljuk és Önnel közösen válasszuk ki a legmegfelelőbb formát, színvilágot.
 5. Orvosi minőségű eszközöket használunk a kozmetikai tetoválások elkészítéséhez (minden, a bőrhöz érő eszköz egyszer használatos, és a kezelés után kidobásra kerül).
 6. Az utógondozáshoz szükséges krémet a kezeléshez ajándékba adjuk, valamint az utógondozás során folyamatos és ingyenes konzultációs lehetőséget biztosítunk.
 7. ha szükséges másfél – három hónapon belül ingyenes korrekciós kezelést biztosítunk.
Szemöldöktetoválás

Szemöldök tetoválás

Az Ön ízléséhez és arcszerkezetéhez igazított microblanding (kézi szálas), soft powder (púderes), gépi szálas, hibrid, ombre, satíros szemöldök tetoválások a legdiszkrétebb és természetes hatástól a legdrámaibb megjelenésig.

Szemhéjtetoválás

Szemhéj tetoválás

Maszatok, egyenetlenségek, a tökéletlenségek már csak a múltat jelentik a tökéletes kontúrral rendelkező szemhéj felső és alsó tusvonalára készített szemhéj tetoválásainkkal.

Ajaktetoválás

Ajaktetoválás

Egészséges, telt, természetes hatású, ajkai tónusának hibáit megszüntető félsatír (lágy satír), teljes satír valamint színátmenetes (3D) ajaktetoválások.

 10 total views,  2 views today