wANNAbe általános sminktetováló tanfolyamworkshop kezdők és újrakezdők részére, illetve továbbképző sminktetoválás tanfolyam ajaktetováló vagy szemhéj tetováló illetve szemöldök tetováló tanfolyam területen. Kis létszámú, intim hallgatóbarát kurzusokon a célunk maximális tudás, megfizethető áron történő átadása. Jöjjön el hozzánk az Oktogonra és mi valóban megtanítjuk mindenre, amelyet más sminktetoválás tanfolyamon nem kap/kapott meg. Ha fejleszteni szeretnéd magad, akkor wANNAbe!

2 napos sminktetoválás tanfolyam – workshop: Ajaktetováló vagy szemhéj tetováló, illetve szemöldök tetováló tanfolyam 385.000 Ft helyett most 250.000 Ft

Sminktetováló tanfolyam további információk

2 napos wANNAbe Artist általános sminktetováló alaptanfolyamworkshop 290.000 Ft helyett most 190.000 Ft

Ha visszatérne a kezdőlapra ide kattintson, továbbá ha a bemutatkozásunkat szeretne ismételten áttekinteni, itt teheti meg. Műszempilla építés esetén pedig ezen a helyen, a rádió frekvenciás pedig itt érhető el. Munkáinkról készült képekért kattintson ide, illetve ha szemöldök tetoválást szeretne akkor pedig kattintson ide, ha pedig a szemhéj tetoválás érdekli, kérem ide kattintson, ajaktetoválás esetén pedig itt a helye. Bejelentkezés, vagy a sminktetováló tanfolyam budapest jelentkezés a 06 30 518 0455 telefonszámon, vagy itt: Messenger Whatsapp Viber. A sminktetováló tanfolyam budapest központi helyszínén az Oktogon található, így számtalan tömegközlekedési járattal vagyunk megközelíthetőek, a gépjárművel érkező vendégeink számára 100 méteren belül az Oktogon Parkolóházban mindig van szabad parkolóhely, de 100 méter belül Mol Bubi állomás is található.

 2,019 total views,  11 views today