“Nem túlzás azt mondani, hogy a női önkifejezés, nőiesség, illetve a csábítás alappillérei az ámultba ejtő, sugárzó ajkak, így egy szép ajaktetoválás megváltoztathatja az életét.”

Visnyár Anna

A ajaktetoválás egészséges, telt, természetes hatású színt kölcsönöz az ajkaknak, egy finom ajakfestést, amely feltárja a tökéletes ajakformát. Fedje el az ajak színének és tónusának hibáit vagy szabálytalanságait, az élethű színekkel, amelyek variációjának csak fantáziánk szabhat határt.
MIUTÁN ELKÉSZÜLT AJAKTETOVÁLÁSA ÚGY ÉRZI MAJD MINTHA VELE EGYÜTT SZÜLETETT VOLNA. Alkalmazzon hagyományos szájfényeket és rúzsszíneket, vagy hagyja őket “érintetlenül” és tökéletesen.
A kezelés eredményei éveken át tartósak maradnak.

De miért legyen szemöldök ajaktetoválásom? És miért a Beautysalonban tetováltassak? A válaszokat itt találja!

Ajaktetoválás típusai

Félsatír (Lágy satír)

Kimondottan telt ajkú hölgyek számára ajánlott a lágy satír, alkalmazása során főleg az ajkak színével megegyező pigmenteket használunk, ezen tetoválás során van a legnagyobb mozgásterünk az ajkak formáján történő javításban, korrigálásban.

Teljes satír

A nude ajkaktól egészen a rúzsozott hatásig bármi elérhető, így ez a technika ajánlott azoknak is, akik csak egy szép formás szájat szeretnének (aquarell technika) vagy erősebb rúzsozott hatású ajkakat szeretnének.

Színátmenetes (3D)

A 3D ajaktetoválás egy olyan teljes satíros eljárás, amely során egyszerre több színt (pigmentet) használunk, leginkább a külső részeken sötétebb, az ajkak közepén pedig világosabb, az ajkak színével megegyező árnyalatot használunk.

Tetoválás folyamata

Ajaktetoválás

Először az Ön bőrtónusához és aktuális ajakszínéhez legjobban illő színt fogjuk meghatározni. Ezután áttekintjük, hogyan lehet a legjobban korrigálni vagy javítani az ajkak formáját, ha szükséges. Helyi érzéstelenítő krémet alkalmazunk, amelynek hatása körülbelül 20 percig tart. Orvosi minőségű eszközt használunk az ajaktetoválás elkészítéséhez (minden, a bőrhöz érő eszköz egyszer használatos, és a kezelés után kidobásra kerül). Ezután a teljes kezelés körülbelül két órán át tart.

Az ajak gyógyulása körülbelül két hétig tart. Az utógondozáshoz krémet a kezeléshez ajándékba adom. Ne piszkálja az ajkakat, amikor a szín hámlani kezd. Annak érdekében, hogy a szín ne sérüljön, a kezelés után két hétig kerülje a következőket: úszás, fűszeres ételek és ajak sminkelés. Ha szükséges másfél – három hónapon belül térjen vissza korrekciós kezelésre (a kezelés árában benne foglaltatik). A kezdeti kezelés és a korrekciós kezelés között előfordulhat, hogy a kezelt terület elhalványul. Ez természetes és a kezelési folyamat része.

 15 total views,  1 views today