“A szem a lélek tükre, a szemceruza a leggyakrabban használt smink felszerelés, a szemhéj tetoválás pedig a belépő a kozmetikai tetoválások világába.”

Visnyár Anna

A szemhéj tetoválás a legnépszerűbb “tartós smink” kezelés, amely tökéletes szemhéj tusvonalat biztosít, amely megmutatja a szem szépségét – kiemelve annak formáját.
ÖNNEK MINDIG TÖKÉLETES LESZ A KONTÚR VONALA, FÜGGETLENÜL ATTÓL, HOGY A NAP MELY SZAKASZA VAN, ILLETVE HA ÖN ESETLEG ÉPPEN A BALATON KÖZEPÉN RINGATÓZIK.

Mondjon búcsút a maszatoknak, az egyenetlenségeknek, a tökéletlenségeknek, szabaduljon meg a stressztől, amit az okoz, hogy mindig biztos kézzel a legpontosabb vonalat kell megrajzolnia sminkeléskor. A tetoválás színének, kontúrjának csak a fantázia szab határt. Alkalmas a mindennapokra és drámaibbá tehető szemceruza alkalmazásával.

A szemhéj tetoválások általában három-öt évig tartanak.

De miért legyen szemhéj tetoválásom? És miért a Beautysalonban tetováltassak? A válaszokat itt találja!

Szemhéj tetoválás típusai

Felső tusvonal

Szemhéj felső tusvonalának tetoválása, amely lehet vékonyabb, diszkrét vagy dúsabb, a lehengerlő – drámai hatás elérése érdekében.

Alsó tusvonal

Szemhéj alsó tusvonalának tetoválása, amelynél a tetoválás stílusát, vastagságát – kontúrját szintén Önhöz igazítjuk.

Felső és alsó tusvonal

Az előbbi kettő szemhéj tetoválás összekapcsolása, ahol mind a szemhéj felső, mind pedig alsó tusvonalát tetováljuk.

Tetoválás folyamata

Szemhéjtetoválás

Először kézzel felrajzoljuk a szemhéj vonalát, hogy elérjük az Ön által kívánt formát, vastagságot, hosszúságot és színt. A szakember orvosi minőségű eszközt használ a szemhéj tetoválás elkészítéséhez (minden, a bőrrel érintkező eszköz egyszer használatos, és a kezelés után kidobásra kerül). Ezután a teljes kezelés körülbelül két órán át tart.

A szemhéj tetoválásnak körülbelül egy hétig tart a gyógyulása. Az utógondozáshoz krémet a kezeléshez ajándékba adom. Ne piszkálja a friss szemhéj tetoválását, amikor a szín elkezd hámlani. Annak érdekében, hogy a szín ne károsodjon, a kezelést követő első héten kerülje a következőket: úszás, napozás, szauna, túlzott izzadás és szemhéjfesték sminkelés. Ha szükséges másfél – három hónapon belül térjen vissza korrekciós kezelésre (a kezelés árában benne foglaltatik). A kezdeti kezelés és a korrekciós kezelés között előfordulhat, hogy a kezelt terület elhalványul. Ez természetes és a kezelési folyamat része.

Kérjük, a kezelés előtt távolítsa el a műszempilláit.

 10 total views,  1 views today