“A szemöldök tetoválás esetén csak rászánni nehéz magad döntésre, vele élni már a legkönnyebb és legszuperebb dolog a világon.”

Visnyár Anna

Szálról szálra készítjük el a szemöldökét, a legtermészetesebb eredményért, a tökéletesen kitöltött és kiegyensúlyozott szemöldökökért. A szemöldök formáját és színét az Ön arcszerkezetéhez és igényeihez igazítjuk.
Az eredmények általában évekig is tartanak.
VEGYE VISSZA AZT AZ IDŐT, AMELYET SZEMÖLDÖKÉRE SZÁN SMINKELÉSKOR ÉS LEGYEN MINDIG TÖKÉLETES MEGJELENÉSE, MINDENNAPI ERŐFESZÍTÉS NÉLKÜL.

De miért legyen szemöldök tetoválásom? És miért a Beautysalonban tetováltassak? A válaszokat itt találja!

Szemöldöktetoválás típusai

Microblanding (kézi szálas)

Minden egyes szál kézzel rajzolva a legtermészetesebb hatás elérése érdekében. Azoknak ajánlott akik “észrevehetetlenül” szeretnék viselni újdonsült szemöldök tetoválásukat.

Soft Powder (púderes)

Az egyik legrégebbi technika (satíros) modernebb változata, amelyet elkészíthetünk lágy, kimondottan természetes formában, vagy markánsabban, az erősebb sminkelést kedvelőknek. Éles kontúrok helyett ezt a típust a lágyság jellemzi.

Gépi szálas

Azon vendégek részére akik a jelenlegi szemöldöküknél karakteresebb, dúsabb szemöldököt szeretnének. A kevésbé sűrű, hiányos szemöldökűeknek nem ajánlott, valamint ezen szemöldök tetoválás típus kevésbé tartós mint társai .

Hibrid

A microblanding és soft powder technika ötvözése, asszimetrikus szemöldökök esetén a legjobb választás, hiszen mindkettő technikai előnyeit ki tudjuk használni a legmegfelelőbb helyeken.

Ombre

Kimondottan a gyakrabban sminkelők részére, karakteresebb, de azért még természetes hatású tetoválás típus, ami a szemöldök eleje felé haladva fokozatosan elhalványul.

Satíros

A legrégebbi technika, egyben a legkarakteresebb és legdrámaibb hatású szemöldök tetoválás típus.

Szemöldök tetoválás folyamata

Szemöldöktetoválás

Először kézzel rajzoljuk fel a szemöldököt, hogy elérjük az Önnek leginkább megfelelő formát. Figyelembe vesszük a meglévő szemöldökformát, az Ön arcszerkezetét és az Ön igényeit. Miután eldöntöttük a szemöldökformát, konzultálunk a színről. A színárnyalatot az Ön egyetértésével keverjük ki a kiváló minőségű pigmentekből.

Helyi érzéstelenítő krémet alkalmazunk, amelynek hatása körülbelül 20 percig tart. Ezután a szakember egy speciálisan erre a célra készült eszközzel finoman, szálanként a bőrbe karcolja a szemöldököt (Microblanding technika), vagy másik tetoválás típus esetén felviszi a festékanyagot a kezelt bőrterületre. A teljes kezelés időtartama körülbelül másfél – két óra.

A szemöldök teljes gyógyulása körülbelül két hétig tart. A szemöldök néhány napig sötétebbnek tűnhet a megszokottnál, majd a választott színnél világosabb lesz, ezt követően éri el a kívánt színt. Az utógondozáshoz krémet a kezeléshez ajándékba adjuk. 24 órán keresztül kerülje a víz használatát a kezelt területen. Ne piszkálja a szemöldököt, amikor a szín hámlani kezd. A szín legjobb megtartása érdekében a kezelés után egy hétig kerülje a következőket: napozás, szaunázás, túlzott izzadás és szemöldök sminkelés. Két hétig kerülje a következőket: úszás és arckezelés.

Ha szükséges másfél – három hónapon belül térjen vissza korrekciós kezelésre (a kezelés árában benne foglaltatik). A kezdeti kezelés és a korrekciós kezelés között előfordulhat, hogy a kezelt terület elhalványul. Ez természetes és a kezelési folyamat része.

 5 total views,  1 views today