SOFRI: kívülről szépít, belülről harmonizál!

A Sofri termékek 25 éves múlttal rendelkező, speciális prémium osztrák kozmetikumok, 19 különböző bőrtípusra – bőrproblémára fejlesztve és rendszerezve, „minden mentesen”, hazánkban egyedülálló módón!

Kozmetikumainkat a legmagasabb minőségű és egyedülálló alapanyagok, a természetben fellelhető energiák és a biokémikus team által kiválasztott őssejtek jellemzik. Termékeinkben kombináljuk a tudományt és a természet vitalitásával, mindezt parabénektől, ásványi olajoktól és származékaiktól, mikro-műanyag részecskéktől, géntechnológiával módosított anyagoktól, alumíniumsóktól és állati sejtanyagoktól mentesen. Kínálatunkban megtalálhatóak a legkülönlegesebb krémek, bőr tisztító tonikok, maszkok, testápolók, tusfürdők és fürdőolajok, aromák, ampullák és még sok más különlegesség.

Abban ez esetben pedig ha személyesen szeretné kipróbálni valamelyik prémium Sofri kozmetikumot, a Beautysalon by Anna Visnyár tetováló – szépségszalonban erre is van lehetősége. Az általunk elvégzett valamennyi kozmetikai kezelés során Sofri kozmetikumokat használunk. Így ha bizonytalan a vásárlásban jöjjön el próbálja ki valamelyik terméket az áltanuk nyújtott kezelések valamelyike során.

A Sofri filozófiája, hogy addig nem elégedettek, amíg a legjobbat nem tudják nyújtani a vásárlóiknak. Ennek megfelelően náluk a kutatás és fejlesztés soha nem áll le.

Termékeink növényi kivonatokat tartalmaznak a legmagasabb minőségben, ezeket a természetes szerves anyagokat biotechnológiai eljárásokkal nyerik ki az alapanyagokból. A termékeikben kombinálják a természet vitalitását a tudománnyal. Termékeink összetevőit tisztaság, természetesség, hatékonyság, tolerancia és energiapotenciál jellemzi. Az összes termék textúrája, összeteivő szándékosan, különböző módon vannak létrehozva, hogy kielégítse a bőr egyéni igényeit. 

Termékeinkről

A legjobb innovatív kompozíciókat tapasztalt tudósok és bőrgyógyászok fejlesztették ki és tesztelték.

 237 total views,  1 views today