Dermaroller kozmetikai kezelés

A kozmetikai kezelések között a Derma Roller kezelés egy új, hatékony eljárás a bőrön keresztül történő hatóanyag bejuttatásra. Két célja van, egyrészt a kollagén termelésének serkentése, valamint a hatóanyagok bejuttatásának elősegítése a bőr megfelelő rétegeibe. Kozmetikámban választhatod az egy alkalmasdermarolleres kezelést, valamint a három és öt alkalmas bérletek valamelyikét. A dermarolleres kezelés az első olyan kezelés, amellyel kíméletesen, rövid idő alatt hatékonyan alkalmazható a következő problémákra. Tág pórusú bőrre; aknés hegekre; seborrhoeas bőrre; bárányhimlő után visszamaradt apró hegekre; idősödő bőrre, apró ráncokra, dohányzó ráncokra; terhességi csíkok (stria) elhalványítására; pigmentfoltokra, hyperpigmentációra; cellulit csökkentésére; hajhullás megállítására, zsírosodás, korpa megszüntetésére.


Tini kozmetikai kezelés

Nagyon nagy szeretettel várom szépségszalonomban a fiatalabb generáció tagjait az úgynevezett tinikezelésre (letisztítás, peeling, vapozon, manuális tisztítás, tápláló és nyugtató maszk), hiszen a tini vendégek érzékeny bőrére kiemelt figyelmet kell fordítani.


Kozmetikai tisztító kezelés

Felnőtt vendégeim részére kozmetikámban tisztító kezelésre (letisztítás, peeling, vapozon, manuális tisztítás, fertőtlenítés, ampulla színterápiás ultrahanggal való bevitele, színterápiás masszázs, tápláló, nyugtató pakolás, gumimaszk) van lehetőség. Valamint növényi őssejt terápiás feltöltő kezelésre (letisztítás, növényi őssejtes hatóanyag bejuttatása, növényi hatóanyagos masszázs) is várom a kedves vendégeimet..


Kozmetikai kezelés modellázs – thermo (más néven lifting)

amely során letisztítom a bőrfelületet, majd a bőrtípusnak megfelelő prémium Sofri kozmetikumokat juttatok a bőrbe, majd a kezelést modellázs maszk felhelyezésével zárom le.


Gyantázás

Sokan vannak úgy vele, hogy nem szeretnek a borotvával vesződni, de a gyantázástól pedig tartanak, mert korábban volt néhány kellemetlen élményük a szőrtelenítés ezen válfajával. A kozmetikámban nincs mitől tartanod, szakavatott kezek között, ellazulva szabadulhatsz meg a nem kívánt szőrzettől. Ezt követően pedig majd akár heteken át élvezheted, hogy bőröd sima és esztétikus. A gyantazás hatására a szőrszálak a közhiedelemmel ellentétben nem erősödnek, hanem számuk és erősségük csökken. Így a szőr növekedésekor nem okoz szúrós, viszkető, kellemetlen érzést. Szépségszalonomban lehetőséged van a szemöldök igazítás/bajuszvonal, fülkagyló/orr, áll- arc terület/hónalj, mellkas, kargyanta/láb térdig/comb, teljes láb, hát, bikinivonal, valamint teljes intim gyantára.


Kozmetikai masszázs

Kozmetikámban kiemelt figyelmet fordítok arra, hogy a vendégeim teljes testi és lelki felfrissülést kapjanak a kezelések során. Szolgáltatásaim között a kozmetikai kezelések mellett megtalálható az arc masszázs, valamint a nyak-dekoltázs masszázs. A prémium Sofri kozmetikumokkal elvégzett hatóanyagos masszázs (letisztítás, peeling, ampulla színterápiás ultrahanggal történő bevitele, színterápiás masszázs) is megtalálható nálam.


Szempilla és szemöldökfestés

Azon vendégeim részére, akik nem kedvelik a műszempillát, valamint idegenkednek a kozmetikai tetoválásoktól (szemöldök tetoválás) a szempilla és szemöldökfestést ajánlom, amelynek eredménye a hangsúlyos és gyönyörű szempilla és szemöldök, amelyek öltöztetik az arcot, annak teljes karakterét is meghatározzák.


Tartós szőrtelenítés – tűs epiláció

Az arc, valamint az áll területén megjelenő megerősödött szőrszálak igen sokunknak okoznak kellemetlenséget és ezen szőrszálak otthoni eltávolítása sok esetben jár fájdalommal és kellemetlen mellékhatásokkal (gyulladással). Kozmetikámban fájdalommentesen szabadítalak meg ezektől a kellemetlen helyeken lévő szőrszálaktól. Általában a gépi szőrtelenítéseknél az ideális a sötét szőr – világos bőr párosítás. Ennél az eljárásnál egyáltalán nem befolyásolja az eredményességet a szőröd vagy a bőröd színe. Akár az ősz szőrszálakat is el lehet tüntetni.


Füllyukasztás

A füllyukasztás esetén mindig steril körülményeket biztosítva igyekszem fájdalommentesen a fül lyukaszását gyorsan végrehajtani, a fülbevalót pedig a szolgáltatás keretei között kozmetikám biztosítja.

Néhány kezelés a Beautysalonból

Sminktetoválással kapcsolatos minden információról itt, az ajaktetoválásról ezen a lapon, a szemöldök tetoválásról itt, továbbá a szemhéj tetoválásról ezen a lapon tájékozódhat. Tetoválás eltávolítás esetén pedig kérem kattintson ide. Sminktetoválás tanfolyamok itt.

 1,818 total views,  4 views today