Ramóna Nagy
Ramóna Nagy
2023-01-20
A lehető legjobb kezekbe kerül, aki Annára bízza magát, legyen szó bármely szolgáltatásáról. Igazi profi, aki nem csak maximalista saját magával szemben, de egy végtelenül türelmes, kedves és aranyos lány. Bizalommal ajánlom mindenkinek!
Anita Papp
Anita Papp
2023-01-18
Anna nagyon profi és megbizhato, Szemoldokomet alakítottuk át! Nagyon megvagyok elégedve! Máskor is visszatérek a kozmetikába!!
Éva Horváth
Éva Horváth
2023-01-17
Nagyon kedves és alapos hölgy.
Mónika Pap
Mónika Pap
2022-12-16
Alkalmi smink készítés céljából kerestem fel Annát. Nagyon ízléses, elegáns sminket készített, és bár első alkalommal jártam nála, nagyon jól ráérzett, hogy mi áll jól nekem. Bátran, jó szívvel tudom ajánlani.
Andrea Juhász-Bartus
Andrea Juhász-Bartus
2022-12-05
Nagyon-nagyon köszönöm Anna! Szuper munka, nagyon kedves kiszolgálás!
Alexandra Békési
Alexandra Békési
2022-12-04
Anna a profizmusával egyből levett a lábamról! Szívből ajánlom Őt és a szalonját a szépülni vágyóknak! 🙃
Enikő -
Enikő -
2022-11-28
Anna kedves, precíz szakember, nagyon szép lett a sminktetoválásom.
Rádiófrekvenciás kezelés

Anti-aging rádiófrekvenciás kezelés valódi eredménnyel: alakformálás, arcfiatalítás, feszes bőr, méretcsökkentés, narancsbőr kezelés Visnyár Anna szalonjának esztétikai részlegén! Kollagén rekonstrukciós eljárásunk modern és biztonságos, a Magicpolar rádiófrekvenciás kezelésünk ideális megoldás a ránctalanító krém helyett/mellett. Szépségszalonunk egyik fő profilja a test és anti-aging kezelések, hivatásunk az álmok megvalósítása. A rádiófrekvenciás kezeléssel kombinálva számos más kezelés is, így a carbon pelling valamint növényi őssejt terápiás feltöltő kezelések is elérhetőek esztétikai részlegünkön.

Bejelentkezés: 06 30 518 0455

Messenger Whatsapp Viber

Arcfiatalítás felső fokon, egészségesebben mint egy injekciós kezelés, hatásosabban mint a ránctalanító krém. 2019 óta a szépségszalonban elérhető a MagicPolar luxus rádiófrekvenciás (RF) kezelés. A MagicPolar a legfejlettebb valódi hexapoláris RF technológiát alkalmazza, amely biztonságtechnikailag, hatékonyságban és kezelésérzetben is messze túlmutat elődjein. Mivel az energia az elektródák között közvetítődik, kizárólag a célterületen koncentrálódik. Egyenletes és átfogó energiaeloszlása kiküszöböli a pontszerű hőkoncentrációt, ezáltal nagyobb energiamennyiség vihető be kellemes kezelésérzet mellett, vagyis maximalizálható a hatékonyság. 3-féle méretű kezelőfejével a bőr különböző rétegeibe vihetünk be kontrollált energiát.

Két típusú rádiófrekvenciás kezelés közül lehet választani: az egyiknél az arc és a nyak, a másiknál az előbbi két testrész mellett a dekoltázst is érinti a kezelés. Lehetőség van továbbá egy alkalmas kezelésre, valamint öt alkalmas kezelésre is, az utóbbi esetén egy kezelést ajándékba ad szépségszalonunk.

Rádiófrekvenciás (Magic Polar) gépünk

Rádiófrekvenciás kezelés működési elve

Alakformálás és cellulit kezelés

Az 1 MHz-es RF mély melegítő hatása felmelegíti a zsírsejteket és felgyorsítja a természetes metabolizmusukat, elősegíti az alakformálást. A kontrollált hőbevitel hatására a zsírsejtek sejtmembránján keresztül intenzíven tudnak szabad zsírsavak távozni a sejt közötti térbe. A zsír a nyirokrendszeren és vénás rendszeren keresztül távozik, és a szervezet kiválasztó rendszerei által ürül ki a szervezetből. A zsírsejtek méretének csökkenésével a mikro keringés és nyirokáramlás újra elindul a területen, az anyagcsere folyamatok helyreállnak. Ezáltal mérséklődik a cellulit és a helyi zsírdepók megjelenése.

Rádiófrekvenciás kezelés: Arcfiatalítás, bőrfeszesítés és ránccsökkentés, ránctalanító krém helyett

A rádiófrekvenciás kezelés közben a hő hatására a bőr feszességét adó kollagén rostok összeugranak, ami azonnal egy láthatóan feszesebb bőrt eredményez. A 2 MHz-es rádiófrekvenciás kezelés ideális a fibroblaszt sejtek metabolizmusának stimulálására, aminek hosszú távú eredménye, hogy elősegíti a kollagén rekonstrukciót, ami feszesebb, fiatalosabb arcot eredményez.

Minden kezelőfej tartalmaz LED fényterápiát. A nagy és közepes kezelőfej vörös fénye az ATP-termelődés (sejtenergia) fokozásával jótékony hatással van a sejtek anyagcseréjére, a kis kezelőfej kék fénye a problémás bőrképek kezelésének hatékony kiegészítője, egyúttal bőrfertőtlenítő hatású is.

Sminktetoválással kapcsolatos minden információról itt, az ajaktetoválásról ezen a lapon, a szemöldök tetoválásról itt, továbbá a szemhéj tetoválásról ezen a lapon tájékozódhat. Tetoválás eltávolítás esetén pedig kérem kattintson ide. Sminktetoválás tanfolyamok itt.

 1,314 total views,  2 views today