A kozmetikai szektor is egy olyan iparág, amelyet igen erősen meghatároz a technika fejlődése. A Beautysalon létrehozásakor megfogadtam, hogy az új tecnológiákat figyelemmel fogom kísérni és alkalmazni fogom azokat a vendégeim teljes testi és lelki feltöltődése érdekében. 2019 óta kozmetikámban elérhető a MagicPolar rádiófrekvenciás (RF) kezelés. A MagicPolar a legfejlettebb valódi hexapoláris RF technológiát alkalmazza, amely biztonságtechnikailag, hatékonyságban és kezelésérzetben is messze túlmutat elődjein. Mivel az energia az elektródák között közvetítődik, kizárólag a célterületen koncentrálódik. Egyenletes és átfogó energiaeloszlása kiküszöböli a pontszerű hőkoncentrációt, ezáltal nagyobb energiamennyiség vihető be kellemes kezelésérzet mellett, vagyis maximalizálható a hatékonyság. 3-féle méretű kezelőfejével a bőr különböző rétegeibe vihetünk be kontrollált energiát.

Két típusú kezelés közül lehet választani: az egyiknél az arc és a nyak, a másiknál az előbbi két testrész mellett a dekoltázst is érinti a kezelés. Lehetőség van továbbá egy alkalmas kezelésre, valamint öt alkalmas kezelésre is, az utóbbi esetén egy kezelést ajándékba ad szépségszalonunk.

Rádiófrekvenciás kezelés alkalmazási területe: Bőr rugalmasság és feszesítés, arcfiatalítás, kollagén rekonstrukció, zsírbontás, méretcsökkentés, narancsbőr kezelés, fejbőr fiatalítás, hajnövekedés serkentés.

Rádiófrekvenciás (Magic Polar) gépünk

Rádiófrekvenciás kezelés működési elve

Alakformálás és cellulit kezelés

Az 1 MHz-es RF mélymelegítő hatása felmelegíti a zsírsejteket és felgyorsítja a természetes metabolizmusukat. A kontrollált hőbevitel hatására a zsírsejtek sejtmembránján keresztül intenzíven tudnak szabad zsírsavak távozni a sejt közötti térbe. A zsír a nyirokrendszeren és vénás rendszeren keresztül távozik, és a szervezet kiválasztó rendszerei által ürül ki a szervezetből. A zsírsejtek méretének csökkenésével a mikrokeringés és nyirokáramlás újra elindul a területen, az anyagcsere folyamatok helyreállnak. Ezáltal mérséklődik a cellulit és a helyi zsírdepók megjelenése.

Arcfiatalítás, bőrfeszesítés és ránccsökkentés

RF kezelés közben a hő hatására a bőr feszességét adó kollagén rostok összeugranak, ami azonnal egy láthatóan feszesebb bőrt eredményez. A 2 MHz-es RF ideális a fibroblaszt sejtek metabolizmusának stimulálására, aminek hosszú távú eredménye, hogy elősegíti a kollagén rekonstrukciót, ami feszesebb, fiatalosabb arcot eredményez.

Minden kezelőfej tartalmaz LED fényterápiát. A nagy és közepes kezelőfej vörös fénye az ATP-termelődés (sejtenergia) fokozásával jótékony hatással van a sejtek anyagcseréjére, a kis kezelőfej kék fénye a problémás bőrképek kezelésének hatékony kiegészítője, egyúttal bőrfertőtlenítő hatású is.

 337 total views,  5 views today