Rita Smilak
Rita Smilak
2023-09-21
Szemöldök tetováló workshopon voltam Annánál. Kiváló, precíz, gyakorlatias oktatást kaptam. Hasznos tanácsokkal látott el, amik nem feltétlen vannak benne egy tankönyvben, és csak az évek tapasztalatával jönne rá az ember. De nekem külön tetszett, hogy Anna ezekre is kitért. Nyugodt szívvel ajánlom kezdőknek és olyanoknak is, akik ezelott nem kaptam megfelelő oktatást.
Anita Bailadora
Anita Bailadora
2023-09-11
Anna és Abigél is nagyon kedvesek, magas színvonalú szolgáltatást nyújtanak egy nagyon kellemes szalonban. 🥰
Zsuzsi Stanford
Zsuzsi Stanford
2023-09-07
Most jártam először Annánál és ugyanakkor ez volt az első műszempillám is. Kicsit aggódtam, hogy mi hogyan fog történni, hisz sosem volt még pillám. Amint beléptem a szalonba, rögtön le voltam nyűgözve. Gyönyörű, tiszta és világos. Anna már az első perctől kezdve rettentő kedves volt velem, minden lépést elmagyarázta és közösen átbeszéltük a pilla stílusát. Az építési folyamat közben végig beszélgettünk és nagyon jó volt a hangulat. Gyönyörű munkát végzett, el sem hittem hogy így átalakította a szempilláimat! Szívvel ajánlom!
Reka Forgach
Reka Forgach
2023-09-07
Anna is incredible. I got my eyebrows microbladed by her and went back for the usual second appointment a year later (i live out of town). She remembered everything about me, my brow shape and shade, and was super attentive throughout the hour. On top of that she clearly loves her craft and has a sparkling personality - which made me confident that my brows would be unique and fitting to me, and that I would have a good time during the treatment. The appointment was at 8am and both of those came true - which was a victory in and of itself for someone like me who is not an early bird at all!! Highly recommend.
Júlia Zsiákné Kanyar
Júlia Zsiákné Kanyar
2023-07-27
Anna egy tünemény, amellett nagyon magas színvonalon dolgozik, és látszik, hogy imádja a munkáját. Köszönöm ezúton is a gyönyörűen sikerült szemöldök tetoválást, jövök még más kezelésekre is! 🙂
Èvi Marosi
Èvi Marosi
2023-07-12
Carbon peeling kezelésen jártam többször a szalonban és tökéletesen rendbe tette a rendszeresen gyullad és hegesedett arcbőröm. Szívből ajánlom hasonló problémával ezt a kezelést!! Abigél és Anna nagyon kedvesek, figyelmesek és ezt megkoronázzák még a profi szakmai tudásukkal. Szívesen járok vissza hozzájuk! 🥰🥰🤍🤍🤍
Maria Remeczky
Maria Remeczky
2023-07-07
A tökéletes beleérzéssel és igényes szakmai tudással alkotó Abigél gyönyörü, hozzám illö, megtévesztöen természetes szempillákat varázsol nekem. Igazi örömben és dicséretekben van részem, mert legalább 10 évvel fiatalabbnak látnak ezzel az emberek. Abigél és Anna a legmagasabb szinvonalon dolgoznak együtt. Ök igazi tehetségek. Szivböl gratulálok sikerükhöz !!
Katalin Gönczöl
Katalin Gönczöl
2023-07-05
Profi munka! Kellemes környezet! Tökéletes végeredmény! Imádom, hogy felkelés után egyből ki vagyok sminkelve! Köszönöm szépen! 🥰
ajaktetoválás

Legyen természetes, de látszódjon: Prémium minőségű, természetes ajaktetoválás Visnyár Anna profi sminktetováló luxus szalonjában az Oktogonon. Nálunk mindig a vendég az első, minden ajaktetoválás Visnyár Anna munkája, így garantáljuk a prémium minőséget. Erre a „futószalag” elven működő sminktetováló szalonokban nincs, vagy csak magasabb áron van garancia.

30% kedvezmény valamennyi tetoválás eltávolításra.

Néhány ajaktetoválás a munkáim közül:

Ajaktetoválás után – gyógyulási folyamat és utókezelési tanácsok

Gyógyult ajaktetoválás: A tetoválás gyógyulási folyamata I.

A gyógyulási folyamat az ajaktetoválás után türelmet igényel. Kérjük, olvassa el az alábbi információkat, mivel a gyógyult ajaktetoválás eredménye nagyban függ attól, hogy mennyire tudja követni az utókezelési tanácsokat.

Fontos, hogy meg kell várnia, amíg az ajkai megfelelően meggyógyulnak, hiszen a végleges eredményt csak ekkor fogja látni. Amennyiben a gyógyult ajaktetoválás esetében is változtatást igényelne, a korrekciót ingyen elvégezzük. A korrekciós kezelés alkalmával bármilyen változtatást elvégezhetünk – sok vendégünk merészebb ilyen esetben, hiszen már volt ideje alkalmazkodni az új ajkaihoz, valamint magabiztosabbnak érzi magát a sminktetoválás folyamatát illetően.

A sminktetoválás utáni első néhány napban a következőket tapasztalhatja: duzzanat, véraláfutás, szárazság, bizsergés és érzékenység. Ez egy friss ajaktetoválás egy érzékeny bőrfelületen, amelynek időt kell adni a gyógyuláshoz. A következő néhány napban folytatódhat a szárazság érzete és az érzékenység, valamint egy kis feszülést is tapasztalhat. Az ajkai úgy érezhetik, mintha meg kellene repedniük, amikor mozgatja a száját. Ez normális, megnyugodhat, a bőre gyógyul.

Ha ajkait tisztán tartja és hidratálja, akkor csak egy vékony filmréteg (nem heg) fog megjelenni azokon. A filmréteg a 3. nap körül magától hámlani kezd, ugyanakkor az sem biztos, hogy egyenletesen hámlik le. Ez idő alatt az ajkait feszültnek, repedezettnek és viszketőnek érezheti. Hagyja békén a vékony filmréteget a piszkálás irritációt és hegeket okozhat és a kezelt területre felvitt pigmenteknek árthat, amely egyenetlenségeket és üres foltokat eredményez.

Gyógyult ajaktetoválás: A tetoválás gyógyulási folyamata II.

A legjobb eredmény elérése érdekében hagyja a területet természetes módon gyógyulni és ajkait mindig hidratálja, hogy segítsen megnyugtatni és gyógyítani azokat. A sminktetoválás kezdeti színe az első gyógyulási folyamat során 50-60%-al halványul el.

Amíg a vékony filmréteg hámlik, úgy tűnhet, hogy az ajaktetoválás sem sikerült jól. A szín gyengének tűnhet, vagy úgy láthatja, mintha a pigment eltűnne.

Miért? Az ajaktetoválás nem olyan mély, mint egy „normál” sminktetoválás – az új gyógyuló bőr elkezdni befedni a pigmentet és amikor a bőr és a pigment elkezd rendeződni (2-4 hét között), észreveheti, hogy az ajaktetoválása „elkezd visszatérni”. Ugyanakkor az ajaktetoválás eleve nem tűnt el, csak nehezebb volt látni a vastagabb gyógyuló bőrrétegen keresztül. Ha a szín az 5-6. héten még mindig gyenge/foltos, akkor se kell aggódnia! Ez a sminktetoválás kényes gyógyulásra, ebben az esetben ingyenes korrekciós kezelést biztosítunk.

A tetoválás gyógyulása minden ügyfélnél egyedi, és fontos, hogy tisztában legyen azzal, hogy 12/18/24 havonta szüksége lesz egy színerősítésre, hogy megőrizze a sminktetoválás élénkségét.

Amikor elkészül a sminktetoválás, mindent megteszünk, hogy segítsük a megfelelő gyógyulásban. Ezt követően azonban az Ön életmódja, életkora, genetikája és bőrtípusa hozzájárul a sminktetoválás megőrzéséhez.

Egyéb dolgok, amelyek hozzájárulhatnak a sminktetoválás korai fakuláshoz

Ajkait rendszeresen harapdálja, gyakori testmozgás és izzadás, gyors anyagcsere, vashiány, pajzsmirigy alulműködés, különböző gyógyszerek, ajakhámlasztót használ, szoláriumozik, napozik, elfelejt fényvédőt használni, dohányzik, öregedésgátló termékeket használ az ajkán, vagy az ajaktetoválás után feltölteti az ajkait, az ajaktetoválása gyorsabban fog halványulni, és rendszeresebb javításra lesz szüksége.

A tartós sminkelés elsősorban művészet, másodsorban tudomány. A sminktetoválás eredményei mindenkinél eltérőek lesznek, és továbbra is szükség lehet szájceruza, szájfény vagy rúzs használatára, különösen akkor, ha nagy fedésű, karakteres sminket visel. Az arc két oldala sem egyforma vagy tökéletesen szimmetrikus, és bár a tökéletes szimmetria elérése a célunk, semmi sem garantált vagy 100%-ban tökéletes. Ugyanakkor számtalan vendég távozott tőlünk mosolyogva és a mai napig imádja a Beautysalonban készült ajaktetoválását.

Mit tegyünk a tetoválás után?

Az első 5-10 napban tartsa ajkait a lehető legtisztábban és legszárazabban, de hidratáltan. Az első 24-48 órában kb. 2 óránként törölje át egy nedves vattával, finom, de határozott mozdulattal.

A túl sok folyadék, víz, izzadság és olaj a vékony filmréteg helyett hegesedést eredményez, amely miatt foltos lehet az ajaktetoválás.

Az ajkakat a második naptól kenheti az általunk biztosított krémmel, vékonyan, tiszta fültisztító pálcikával.

Ha ajkait duzzadtnak érzik, használjon jégpakolást (valami tiszta anyagba csomagolva).

Használjon szívószálat ivás közben, és kerülje a sós vagy fűszeres ételeket.

Víz érheti, de áztatni TILOS! Ha a varr leesett, fényvédő használata ajánlott télen-nyáron.

Mit ne tegyünk tetoválás?

Ne érintse, harapdálja vagy vakarja ajkait – az érintés vagy piszkálás irritációt, fertőzést és pigmentvesztést okozhat.

A kezelést követően legalább 2-5 napig kerülje a sporttevékenységet a fokozott izzadás miatt. Ezt követően a kíméletes testmozgás már engedélyezett.

Az irritáció és a keresztszennyeződés elkerülése érdekében a tetoválást kövevően 1-2 hétig ne tegyen ajakceruzát, rúzst, szájfényt, tisztítószereket, krémeket stb. az ajkaira vagy azok közelébe.

Ne használjon szaunát, gőzfürdőt vagy uszodát a tetoválást követően 1 hétig az izzadás, az ajkak nedvesedésének kockázata és a higiénia miatt.

Ajaktetoválás után kerülje a „pusziszkodást” cicával-kutyával, mindig mosson kezet mielőtt ajkaihoz érne.

Az irritáció és a keresztszennyeződés elkerülése érdekében a tetoválás után 1 hétig kerülje az arcpakolást vagy egyéb szépségápolási kezelést.

Az ajaktetoválás után 4 hétig ne végeztessen ajakfeltöltést, ne használjon szoláriumot, kémiai hámlasztást vagy bármilyen erős arckezelést, mivel a bőre sem gyógyult meg eléggé.

Soha ne használjon öregedésgátló krémeket, kémiai hámlasztást, savakat vagy retinolokat az ajkán vagy annak közelében!

Ezek a termékek lecsupaszítják a bőrt / megváltoztatják a bőrét, és a bennük lévő vegyi anyagok reakcióba lépnek és hatással lesznek a kezelés során felvitt pigmentre / annak megtartására.

Legjobb tippek ajaktetoválás esetén

Tisztításkor ügyeljen arra, hogy azt finoman kell végrehajtani, de olyan erővel tisztítsa meg a tetoválás felületét, hogy valóban megtisztítsa azokat, de ne túl erősen, hogy megsértse azt, irritálva az ajaktetoválást.

Ha közeledik az ajaktetoválás utáni 10. nap és még mindig sok hámlás maradt, akkor valószínűleg nem tisztította elég erősen, vagy nem tartotta eléggé hidratálva és többet kell tisztítania és hidratálnia, hogy segítse a filmréteg leoldódását.

Ajaktetoválás színskála

Az ajaktetoválás színskála megfelelő színének kiválasztásában természetesen segítünk önnek. Annak érdekében, hogy ajaktetoválás színskála ön számára leginkább tökéletes színe elkészíthető legyen, több pigmentcsaláddal dolgozunk. Alkalmazzuk a Swiss Color, a Perma Pled Pigments, illetve az Alexandra Pigmenteket is, így az ajaktetoválás színskála volumene szinte végtelen. Az ajaktetoválás színskála megfelelő színének kiválasztása során figyelembe kell venni az ön hajának, szemének és természetesen ajkainak színét. Természetesen ha a tetoválás előtt részt kíván venni az ingyenes konzultációnkon, annak során áttekintjük a sminktetoválás típusát, formáját. Továbbá a konzultáció tárgya lesz az ajaktetoválás színskála is. Végezetül az ajaktetoválás színskála terjedelmének csak a képzelete szab határt.

Ha visszatérne a kezdőlapra ide kattintson, ha pedig bemutatkozásunkat szeretne ismételten áttekinteni, itt teheti meg. Műszempilla építés esetén pedig ezen a helyen, a rádió frekvenciás pedig itt érhető el. Munkáinkról készült képekért kattintson ide. Amennyiben szemöldök tetoválást szeretne akkor pedig kattintson ide, ha pedig a szemhéj tetoválás érdekli, kérem ide kattintson. Sminktetoválás tanfolyamok itt. Bejelentkezés a 06 30 518 0455 telefonszámon, vagy itt: Messenger Whatsapp Viber

Tetoválás mini cikkek Visnyár Annától I.

Gyógyult ajaktetoválás, ajaktetoválás előtte utána

„Ezt tudja adni egy veled harmonizáló gyógyult ajaktetoválás: Az évek során ajkaink veszítenek teltségükből, nem rajzolódik ki olyan formásan az ajkak széle. Ezen tud javítani egy szép ajaktetoválás, amitől újra több lesz az önbizalmad és üdébb a megjelenésed. Ma már a sminktetoválás semmikép sem csak egy erős sminkelt hatást ad számunkra, de a finom szépítésére is. ” Visnyár Anna

„Friss – üde – szép! Mint írtam már korábban, az ajaktetoválás frissen mindig élénk színű, duzzadt lesz egy nude terv esetében is a sminktetoválás alkalmával. Ezen ajaktetoválás esetében a cél egy üde, szép formájú, szép színű száj volt, amit úgy gondolom, hogy 100 százalékban sikerül teljesíteni. Az ajaktetoválás ma már a hivalkodás helyett, a szépítésről szól, amivel minden napszakban jól érzed magad. Fontosnak tartom, hogy a sminktetoválás harmonizáljon veled, vagy is összhangban legyen a színtípusoddal, stílusoddal, koroddal, valamint az életstílusoddal.” Visnyár Anna

Ajaktetoválás
Ajaktetoválás

„Amikor megszületik a gondolat… A legtöbb nő éveket képes gondolkodni egy-egy ajaktetoválás készíttetésén, amit a sminktetoválás után nem is ért miért tett! A friss ajaktetoválás mindig élénkebb színű, a száj duzzadt. Nem ér beleszeretni, vagy ha mégis – korrekció alkalmával a színén lehet élénkíteni, de felejtsük el, hogy ez a duzzanat lenyugszik, ez más mint töltés. Ebből az élénk szájból egy gyönyörű, természetes, lágy kellemes színű, üde, szép formájú ajkat kapunk! ” Visnyár Anna

Mini cikkek Visnyár Annából II.

„Egy természetes gyógyult szájtetoválás a gyönyörű Zsófinak! Az ajaktetoválás lényege, hogy a te szépségedet emelje ki. A képen már egy gyógyult ajaktetoválás látható. Továbbá ne felejtsétek el, egy sminktetoválással semmiképpen sem csak varázslatosan szépek lesztek, de a rohanós reggeleken időt is spórolhattok. Sokan élünk „mókuskerékben” ezek a reggeli 5-10 percek, amit sminkeléssel töltünk, aranyat érhetnek. ” Visnyár Anna

Ajaktetoválás
Ajaktetoválás

„Az aquarell ajaktetoválás többféle módon is elkészíthető, így mindig frissítem a tudásomat, hogy naprakész legyek és teljes mértékben rád tudjam igazítani a sminktetoválásodat – hiszen a jó sminktetoválás lényege, hogy a te szépségedet hangsúlyozza ” Visnyár Anna

„A fotón egy gyógyult ajaktetoválás látható. Az ajaktetoválás után, a teljes gyógyulási folyamat alatt be kell tartani a sminktetoválás utáni követendő szabályokat és az eredményeket látva nagyon boldogok lehetünk. A vendég egy visszafogottabb, kevésbé teltebb hatású -mint a 3D ajaktetoválás – tetoválást választott, valamint az ajaktetoválás színskála vizsgálata során sikerül a hozzá teljesen illő szájszínt kiválasztani. A tetoválás tulajdonosa így már a tetoválást büszkén viselő sminktetoválás tulajdonosok táborába tartozik. ” Visnyár Anna

Mini cikkek Visnyár Annától III.

„A fotón egy nagyon kedves vendégem ajkai láthatóak, amelyeket egy káprázatosan szép gyógyult ajaktetoválás fed el. Amikor a sminktetoválás még csak tervezési fázisban volt, a vendégem egy kevésbé hivalkodó tetoválást szeretett volna, így megbeszéltük, hogy számára például nem megfelelő egy drámaibb hatást keltő 3d ajaktetoválás. A fénykép már egy ajaktetoválás után lévő, gyógyult állapotot tükröz. Jól kitűnik belőle, hogy a megfelelő forma kiválasztásával, valamint az ajaktetoválás színskála vendég külső és belső jegyeihez illő színének eltalálásával, elérhető egy természetes, ugyanakkor káprázatosan szép finom szépítő hatású tetoválás. ” Visnyár Anna

„A fotón nem egy gyógyult ajaktetoválás, hanem közvetlenül az ajaktetoválás után készített sminktetoválás látható. A cél itt sem egy drámai, 3d ajaktetoválás elkészítése, hanem a vendég ízlésének megfelelő, az ajaktetoválás színskála megfelelő színének kiválasztásával létrehozott tetoválás volt. Úgy gondolom az eredmény magért beszél, amelyet megerősített a vendégem is, aki az első perctől kezdve imádta újdonsült sminktetoválását. , ” Visnyár Anna

„Az ajaktetoválás színskála megfelelő színének és árnyalatának kiválasztása nagyon fontos. Ugyanakkor egy friss sminktetoválás esetén, közvetlenül az ajaktetoválás után még nem szabad elhamarkodottan ítélnünk, mert csak a gyógyult ajaktetoválás látjuk a végleges eredményt. A képen látható friss sminktetoválás nem egy drámai 3d ajaktetoválás, ugyanakkor a viselője mégis csábítóan szép ajkakat kapott, amelyek növelik az önbizalmát és a nap 24 órájában tökéletes, rúzsozott hatású megjelenést biztosít számára. ” Visnyár Anna

Ajaktetoválás mini cikkek Visnyár Annától IV.

„Az ajaktetoválás színskála megfelelő színének és árnyalatának kiválasztása nagyon fontos. Ugyanakkor egy friss sminktetoválás esetén, közvetlenül az ajaktetoválás után még nem szabad elhamarkodottan ítélnünk, mert csak a gyógyult ajaktetoválás látjuk a végleges eredményt. A képen látható friss sminktetoválás nem egy drámai 3d ajaktetoválás, ugyanakkor a viselője mégis csábítóan szép ajkakat kapott, amelyek növelik az önbizalmát és a nap 24 órájában tökéletes, rúzsozott hatású megjelenést biztosít számára. ” Visnyár Anna

Gyógyult ajaktetoválás „tulajdonosai” amellett, hogy önbizalmuk az egekben van, reggelente legalább 10 percet spórolhatnak. Ez aranyat ér, főleg akkor ha rányomtunk a „szundira” az ébresztő megszólalásakor. Ezt az előnyt már közvetlenül az ajaktetoválás után élvezhetjük. Csak azt ne felejtsük ilyenkor el, hogy még a gyógyulási folyamat előtt állunk. Így a tükörben látott eredmény még nem a végleges. De milyen tetoválást válasszunk? Egy hivalkodó, 3d ajaktetoválás vagy egy szolid, az ajaktetoválás színskála belső és külső jegyeinkhez illő színének kiválasztásával létrehozott sminktetoválás? A döntésben segíteni fogok.” Visnyár Anna

Tetoválás eltávolítás esetén kérem kattintson a linkre.

Ajaktetoválás mini cikkek Visnyár Annától V.

„Kezdjük az alapokkal. Nem az a jó sminktetoválás, amelyet feldobott neked az Instagram. Az a jó sminktetoválás, amelyről ordít, hogy a részed és illik a külső jegyeidhez és belső tulajdonságaidhoz. Nagyon fontos egy tetoválás tervezése során az ajaktetoválás színskála megfelelő színének és árnyalatának kiválasztása. Szintén ki kell emelni, hogy az ajaktetoválás után sem dőlhetünk kényelmesen hátra. Ahhoz, hogy a vágyott gyógyult ajaktetoválás tökéletes legyen, az utógondozásra kiemelt figyelmet kell fordítanunk. Ebben minden segítséget megadunk számodra. Egyrészt a weblapon részletes leírást adunk. Másrészt a sminktetoválás után is rendelkezésedre állunk. Az, tehát, hogy mi lesz a választásod, egy extrémebb 3d ajaktetoválás, vagy egy visszafogott tetoválás mindegy, az ördög a részletekben rejlik.

Illetve ha már szóba került a tetoválás eltüntetése, nálunk több lehetőség közül is lehet választani.Egyrészt megtalálható szolgáltatásaink között az INSKIN kémiai tetoválás eltávolítás. Azon vendégek számára, akik idegenkednek a lézertől. Másrészt lehetőség van lézeres tetoválás eltávolításra is, az egyik legmodernebb és legbiztonságosabb ND:YAG lézer géppel. ” Visnyár Anna

Loading