Diána Varga
Diána Varga
2024-02-07
Nagyon kedves fogadtatás és finom kezek szolgáltak ki, csak ajánlani tudom! :)
Rita Huszár
Rita Huszár
2023-12-08
Abigélnél voltam szempilla építésen - ez az első (de nem az utolsó!). Nem is gondoltam, hogy műszempilla nézhet ki ennyire természetesen! 1xrűen imádom! Abigél szuper kedves és teljesen figyelembe vette a kéréseimet!
Petra Prohászka
Petra Prohászka
2023-11-12
1000% elégedettség ☺️ tökéletes légkör, kedvesség, profizmus. CSAK AJÁNLANI TUDOM!
Jázmin Nagyapáti
Jázmin Nagyapáti
2023-11-09
Lenyűgöző szalon, óriási beltér, fényes, tiszta és modern. Anna és Abigél igazi kis tündérek, nagyon kedvesen és figyelmesen fogadtak és foglalkoztak velem az első perctől kezdve. Abigél kezei alatt végig biztonságban éreztem magam a kezelés alatt, mindenről tájékoztatott előre hogy mi fog történni igazán profi volt es megnyugtató. Nagyon szívesen térek vissza hozzájuk bármikor!! ❤️ Csak ajánlani tudom őket!
Katalin Sári
Katalin Sári
2023-10-22
Szemhéj és szemöldök tetoválàson voltam Annánál. Nagyon barátságos, és kedves. Szakmai hazzáértése lenyűgözött. A végeredmény pedig gyönyörű lett. Nagyon elégedett vagyok mindenkinek csak ajánlani tudom. És igen létezik olyan aki végig nevette a szemhéj tetoválást Én voltam.
Hajnalka Béni
Hajnalka Béni
2023-10-21
Nagyon örülök, hogy első tetoválásom Anna által készülhetett, aki mind szakmailag, mind emberileg egy kiválóság.
Katy Tabar
Katy Tabar
2023-10-14
Favoloso
végleges szőrtelenítés, lézeres szőrtelenítés, intim szőrtelenítés, dióda lézeres szőrtelenítés, tartós szőrtelenítés

Ha végleges szőrtelenítés, akkor csak is a legmodernebb Quattrowave dióda lézeres szőrtelenítés: prémium kategóriás, az amerikai FDA és orvosi CE minősítésű gépekkel, lézeres szőrtelenítés tekintetében több mint 10 év tapasztalattal, fájdalommentesen, Visnyár Anna különleges eljárásának és a legmodernebb eszközök ötvözésével, intim és luxus körülmények között az Oktogonon. Végleges eredmény, extra tartósság, gyorsan, kíméletesen, bármelyik testrészen.

Most 30% kedvezmény!

Bejelentkezés: 06 30 406 4467

Messenger Whatsapp Viber

Végleges szőrtelenítés

Dióda lézeres szőrtelenítés: Gépeink

Dióda lézeres szőrtelenítés: Legújabb technológiás gépeink működési elve

Számos szépségszalonban IPL, SHR vagy egyéb működési elvű gépekkel, vagy régebbi egy hullámhosszú lézeres szőrtelenítő gépekkel történik a tartós szőrtelenítés. Ezen régi 808nm-es dióda lézerek elavultak. A 3 hullámhossz minden szőrtípust elér, minden mélységben és színben. A továbbfejlesztett Quattrowave technológia pedig még tovább növeli a bőr-és szőrszínskálát és extra tartósságot ad.

A Quattrowave technológia megadja mindazt, amit önmagában a hagyományos, első generációs, vagyis szimplán 808 nm-es diódalézer fejek nem tudnak. A továbbfejlesztett Triwave technológia az elmúlt 2 évben lesöpörte a piacot, hagományos 808nm-es dióda lézerre már senki sem vágyik, főleg nem a vendégek. A 3 hullámhossz 3 mélységet jelentett, illetve kitolódott a szőr és bőrszínskála is. A Quattrowave azaz 4 hullámhossz továbbmegy ezen az úton és az újabb fejlődési lépcső: 4 mélység, 4 különböző hullámhossz, még jobb eredmények, extra tartósság-még több lehetőség!

Tartós szőrtelenítés 4 hullámhosszos technológiával

Az alap 808 nm hullámhosszú fény felelős a maradéktalan elnyelődésért és a közé mélységért, a melanin általi tökéletes elnyelésért, a 755 nm adja a megfelelő energiát és a felszíni pl arcon található szőrzet tökéletes célzását, a 940nm-es hullámhossz mélyebb penetrációt tesz lehetővé, koagulálja a szőrtüszőt tápláló kis ereket, így a későbbiekben a szőrtüsző képtelen lesz a regenerálódásra, azaz tartósabb eredményt ad, végül az 1064 nm segítségével pedig elkerülhető a környező szövetkárosodás, barnább bőrszínek is kezelhetőek és mélyebben fekvő szőrszálak pl.: intim szőrtelenítés esetén.

Tartós szőrtelenítés? Quattrowave technológia: garantálja az extra tartósságot

Quattrowave technológia: kevesebb regenerálódási esély a szőrtüszőknek, azaz ezzel nyújtod a legtartósabb szőrtelenítő hatást. Tehát ha számodra a valóban tartós szőrtelenítés a cél, a mi gépünk a legmegfelelőbb számodra. Mivel végleges szőrtelenítés nem létezik, csak tartós és az IPL és lézer is 5-8 évre biztosít tartós szőrmentességet, a szőrtüszők képesek hormonális változás miatt illetve idővel regenerálódni kb 10-30%-ban. A félévente-évent végzett fenntartó kezelésekkel érjük el a végleges szőrteleníséget-mert a regenerálódó szőrtüszőket mindig levillantjuk. Ugyanakkor ÖN soha nem lesz már ugyanolyan szőrös mint volt, de 10-20%-ban pihés vékony szőrzet regenerálódik. A szőrtüszők képesek maradnak arra, hogy újra később szőrszálat termeljenek. A férfiak visszaszőrösödése ráadásul erősebb és hamarabb is megtörténhet a tesztoszteron miatt. Mivel a quattrowave technológia negyedik új hullámhossza elpusztítja a szőrtüszőt tápláló ereket, így kevesebb az esélye a szőrtüszőnek a regenerálódásra, így kevesebb a visszanövés mértéke.

A négy eltérő lézer hullámhossz tökéletes egyensúlya biztosítja a fájdalommentes, biztonságos és hatékony szőrtelenítő kezelést minden bőrtípuson, minden mélységben és minden szőrszínen. Nagyobb bőrszín és szőrszínskála, több mélységben kezel és az erek koagulációjával extra tartósságot ad!

Sminktetoválással kapcsolatos minden információról itt, az ajaktetoválásról ezen a lapon, a szemöldök tetoválásról itt, továbbá a szemhéj tetoválásról ezen a lapon tájékozódhat. Tetoválás eltávolítás esetén pedig kérem kattintson ide. Sminktetoválás tanfolyamok itt.

Néhány munkánk

Loading