Rita Smilak
Rita Smilak
2023-09-21
Szemöldök tetováló workshopon voltam Annánál. Kiváló, precíz, gyakorlatias oktatást kaptam. Hasznos tanácsokkal látott el, amik nem feltétlen vannak benne egy tankönyvben, és csak az évek tapasztalatával jönne rá az ember. De nekem külön tetszett, hogy Anna ezekre is kitért. Nyugodt szívvel ajánlom kezdőknek és olyanoknak is, akik ezelott nem kaptam megfelelő oktatást.
Anita Bailadora
Anita Bailadora
2023-09-11
Anna és Abigél is nagyon kedvesek, magas színvonalú szolgáltatást nyújtanak egy nagyon kellemes szalonban. 🥰
Zsuzsi Stanford
Zsuzsi Stanford
2023-09-07
Most jártam először Annánál és ugyanakkor ez volt az első műszempillám is. Kicsit aggódtam, hogy mi hogyan fog történni, hisz sosem volt még pillám. Amint beléptem a szalonba, rögtön le voltam nyűgözve. Gyönyörű, tiszta és világos. Anna már az első perctől kezdve rettentő kedves volt velem, minden lépést elmagyarázta és közösen átbeszéltük a pilla stílusát. Az építési folyamat közben végig beszélgettünk és nagyon jó volt a hangulat. Gyönyörű munkát végzett, el sem hittem hogy így átalakította a szempilláimat! Szívvel ajánlom!
Reka Forgach
Reka Forgach
2023-09-07
Anna is incredible. I got my eyebrows microbladed by her and went back for the usual second appointment a year later (i live out of town). She remembered everything about me, my brow shape and shade, and was super attentive throughout the hour. On top of that she clearly loves her craft and has a sparkling personality - which made me confident that my brows would be unique and fitting to me, and that I would have a good time during the treatment. The appointment was at 8am and both of those came true - which was a victory in and of itself for someone like me who is not an early bird at all!! Highly recommend.
Júlia Zsiákné Kanyar
Júlia Zsiákné Kanyar
2023-07-27
Anna egy tünemény, amellett nagyon magas színvonalon dolgozik, és látszik, hogy imádja a munkáját. Köszönöm ezúton is a gyönyörűen sikerült szemöldök tetoválást, jövök még más kezelésekre is! 🙂
Èvi Marosi
Èvi Marosi
2023-07-12
Carbon peeling kezelésen jártam többször a szalonban és tökéletesen rendbe tette a rendszeresen gyullad és hegesedett arcbőröm. Szívből ajánlom hasonló problémával ezt a kezelést!! Abigél és Anna nagyon kedvesek, figyelmesek és ezt megkoronázzák még a profi szakmai tudásukkal. Szívesen járok vissza hozzájuk! 🥰🥰🤍🤍🤍
Maria Remeczky
Maria Remeczky
2023-07-07
A tökéletes beleérzéssel és igényes szakmai tudással alkotó Abigél gyönyörü, hozzám illö, megtévesztöen természetes szempillákat varázsol nekem. Igazi örömben és dicséretekben van részem, mert legalább 10 évvel fiatalabbnak látnak ezzel az emberek. Abigél és Anna a legmagasabb szinvonalon dolgoznak együtt. Ök igazi tehetségek. Szivböl gratulálok sikerükhöz !!
Katalin Gönczöl
Katalin Gönczöl
2023-07-05
Profi munka! Kellemes környezet! Tökéletes végeredmény! Imádom, hogy felkelés után egyből ki vagyok sminkelve! Köszönöm szépen! 🥰
végleges szőrtelenítés, lézeres szőrtelenítés, intim szőrtelenítés, dióda lézeres szőrtelenítés, tartós szőrtelenítés

Ha végleges szőrtelenítés, akkor csak is a legmodernebb Quattrowave dióda lézeres szőrtelenítés: prémium kategóriás, az amerikai FDA és orvosi CE minősítésű gépekkel, lézeres szőrtelenítés tekintetében több mint 10 év tapasztalattal, fájdalommentesen, Visnyár Anna különleges eljárásának és a legmodernebb eszközök ötvözésével, intim és luxus körülmények között az Oktogonon. Végleges eredmény, extra tartósság, gyorsan, kíméletesen, bármelyik testrészen.

Most 30% kedvezmény!

Bejelentkezés: 06 30 406 4467

Messenger Whatsapp Viber

Végleges szőrtelenítés

Dióda lézeres szőrtelenítés: Gépeink

Dióda lézeres szőrtelenítés: Legújabb technológiás gépeink működési elve

Számos szépségszalonban IPL, SHR vagy egyéb működési elvű gépekkel, vagy régebbi egy hullámhosszú lézeres szőrtelenítő gépekkel történik a tartós szőrtelenítés. Ezen régi 808nm-es dióda lézerek elavultak. A 3 hullámhossz minden szőrtípust elér, minden mélységben és színben. A továbbfejlesztett Quattrowave technológia pedig még tovább növeli a bőr-és szőrszínskálát és extra tartósságot ad.

A Quattrowave technológia megadja mindazt, amit önmagában a hagyományos, első generációs, vagyis szimplán 808 nm-es diódalézer fejek nem tudnak. A továbbfejlesztett Triwave technológia az elmúlt 2 évben lesöpörte a piacot, hagományos 808nm-es dióda lézerre már senki sem vágyik, főleg nem a vendégek. A 3 hullámhossz 3 mélységet jelentett, illetve kitolódott a szőr és bőrszínskála is. A Quattrowave azaz 4 hullámhossz továbbmegy ezen az úton és az újabb fejlődési lépcső: 4 mélység, 4 különböző hullámhossz, még jobb eredmények, extra tartósság-még több lehetőség!

Tartós szőrtelenítés 4 hullámhosszos technológiával

Az alap 808 nm hullámhosszú fény felelős a maradéktalan elnyelődésért és a közé mélységért, a melanin általi tökéletes elnyelésért, a 755 nm adja a megfelelő energiát és a felszíni pl arcon található szőrzet tökéletes célzását, a 940nm-es hullámhossz mélyebb penetrációt tesz lehetővé, koagulálja a szőrtüszőt tápláló kis ereket, így a későbbiekben a szőrtüsző képtelen lesz a regenerálódásra, azaz tartósabb eredményt ad, végül az 1064 nm segítségével pedig elkerülhető a környező szövetkárosodás, barnább bőrszínek is kezelhetőek és mélyebben fekvő szőrszálak pl.: intim szőrtelenítés esetén.

Tartós szőrtelenítés? Quattrowave technológia: garantálja az extra tartósságot

Quattrowave technológia: kevesebb regenerálódási esély a szőrtüszőknek, azaz ezzel nyújtod a legtartósabb szőrtelenítő hatást. Tehát ha számodra a valóban tartós szőrtelenítés a cél, a mi gépünk a legmegfelelőbb számodra. Mivel végleges szőrtelenítés nem létezik, csak tartós és az IPL és lézer is 5-8 évre biztosít tartós szőrmentességet, a szőrtüszők képesek hormonális változás miatt illetve idővel regenerálódni kb 10-30%-ban. A félévente-évent végzett fenntartó kezelésekkel érjük el a végleges szőrteleníséget-mert a regenerálódó szőrtüszőket mindig levillantjuk. Ugyanakkor ÖN soha nem lesz már ugyanolyan szőrös mint volt, de 10-20%-ban pihés vékony szőrzet regenerálódik. A szőrtüszők képesek maradnak arra, hogy újra később szőrszálat termeljenek. A férfiak visszaszőrösödése ráadásul erősebb és hamarabb is megtörténhet a tesztoszteron miatt. Mivel a quattrowave technológia negyedik új hullámhossza elpusztítja a szőrtüszőt tápláló ereket, így kevesebb az esélye a szőrtüszőnek a regenerálódásra, így kevesebb a visszanövés mértéke.

A négy eltérő lézer hullámhossz tökéletes egyensúlya biztosítja a fájdalommentes, biztonságos és hatékony szőrtelenítő kezelést minden bőrtípuson, minden mélységben és minden szőrszínen. Nagyobb bőrszín és szőrszínskála, több mélységben kezel és az erek koagulációjával extra tartósságot ad!

Sminktetoválással kapcsolatos minden információról itt, az ajaktetoválásról ezen a lapon, a szemöldök tetoválásról itt, továbbá a szemhéj tetoválásról ezen a lapon tájékozódhat. Tetoválás eltávolítás esetén pedig kérem kattintson ide. Sminktetoválás tanfolyamok itt.

Loading