Prémium minőségű, természetes szemhéj tetoválás Visnyár Anna profi sminktetováló luxus szalonjában az Oktogonon!
Nálunk mindig a vendég az első, minden szemhéj tetoválás Visnyár Anna munkája, így tudjuk garantálni a prémium minőséget. Erre a „futószalag” elven működő sminktetováló szalonokban nincs, vagy csak magasabb áron van garancia.

Dorottya Győri
Dorottya Győri
2022-06-09
Hitelesített
Annát csak ajánlani tudom. Amellett, hogy nagyon kedves személyiség, profi szakember. Figyelembe vette az igényeimet és segített kiválasztani a számomra legmegfelelőbb színt és formát
Éva dr Szepesi
Éva dr Szepesi
2022-05-28
Hitelesített
Nagyon jól éreztem magam,igazi relax hely a professzionalítással fűszerezve!!!Nagyon szép tetoválásokkal távoztam. 🙂
Dóra Fazakas-Bősze
Dóra Fazakas-Bősze
2022-05-23
Hitelesített
Nagyon kellemes környezet, könnyen megközelíthető, és Anna nagyon kedves és segítőkész. Csak ajánlani tudom.
Anikó Pálvölgyi
Anikó Pálvölgyi
2022-05-21
Hitelesített
Mar több sminktetoválónár jártam, de Anna mindközül magasan kiemelkedő, mind szakmai precizitásaval, mind emberi hozzáállásával! Kedves szavaival mindvégig biztatott, támogatott, nyugtatott! Csodálatos tetoválást kaptam, olyan a szám mint 18 évesen, vagy még szebb 🙂
Lilu
Lilu
2022-05-20
Hitelesített
Anna is a really kind and friendly beautician. I went to her to get my eyebrows 'fixed' and she did magic! She will provide you a high-quality service in a beautiful environment. I highly recommend her to everyone!
Karkus-Zsebe Blanka
Karkus-Zsebe Blanka
2022-05-17
Hitelesített
Anna nagyon precízen, alaposan, az arcformámhoz maximálisan illeszkedő szemöldököt készített. A szín kikeverésében teljesen hagyatkoztam rá és az eredmény a korrekció gyógyulása után szuper lett 🙂 : teljesen természetesnek ható szálas szemöldök tetoválásomról alig lehet megmondani, hogy nem eredeti, hanem tetovált
Olga Dr.Gyulai
Olga Dr.Gyulai
2022-05-09
Hitelesített
Csak szuperlativuszokban tudom értékelni minden tekinteteben. Pedig helyrehozni is kellett nem csak tetoválni. Szuper, köszönöm!

Néhány szemhéj tetoválás a munkáim közül:

Szemhéj tetoválás gyógyulási folyamat és utókezelési tanácsok

Szemhéjtetoválás

Tetoválás gyógyulási folyamat I.

A sminktetoválás utáni gyógyulási folyamat türelmet igényel. Kérjük, olvassa el az alábbi információkat, mivel a gyógyult eredmény nagyban függ attól, hogy mennyire tudja követni az utókezelési tanácsokat.

Fontos, hogy várjon, amíg a szemhéj megfelelően meggyógyul, hiszen a végleges eredményt csak ekkor fogja látni. Amennyiben a sminktetoválás a gyógyulás után is változtatást igényelne, a korrekciót ingyen elvégezzük. A korrekciós kezelés alkalmával bármilyen változtatást elvégezhetünk – sok vendégünk merészebb ilyen esetben, hiszen már volt ideje alkalmazkodni az új sminktetoválásához, valamint magabiztosabbnak érzi magát a sminktetoválás folyamatát illetően.

A sminktetoválás utáni első néhány napban a következőket tapasztalhatja: szem körüli duzzanat, véraláfutás, érzékenység. Ez egy friss sminktetoválás a test nagyon érzékeny területén, amelynek időre van szüksége a gyógyuláshoz. A következő néhány napban továbbra is előfordulhat enyhe érzékenység, valamint a szem körüli némi feszülés vagy viszketés. Ez normális, megnyugodhat, a bőre gyógyul.

Ha szemhéját tisztán és szárazon tartja, akkor csak egy vékony filmréteg (a leégéshez hasonló hámlás, nem pedig heg) fog megjelenni. A filmréteg a 5-7. nap körül magától hámlani kezd, ugyanakkor nem biztos, hogy egyenletesen hámlik le. Ez idő alatt a szeménél viszketést érezhet, mivel a filmréteg leválik. Hagyja békén a vékony filmréteget, a piszkálás irritációt és hegeket okozhat és a kezelt területre felvitt pigmenteknek árthat, amely egyenetlenségeket és üres foltokat eredményez.

Szemhéj tetoválás gyógyulási folyamat II.

A legjobb eredmény elérése érdekében hagyja a területet természetes módon gyógyulni.

A felvitt pigment a gyógyulási folyamatos során elhalványulhat, a szín zavarosnak és fényesnek tűnhet.

Miért? A sminktetoválás nem olyan mély, mint egy “normál” tetoválás – az új gyógyuló bőr elkezdi befedni a pigmentet és amikor a bőr és a pigment elkezd rendeződni (2-4 hét között), észreveheti, hogy a sminktetoválás “elkezd visszatérni”. Ugyanakkor a sminktetoválás eleve nem tűnt el, csak nehezebb volt látni a vastagabb gyógyuló bőrrétegen keresztül. Ha a szín az 5-6. héten még mindig gyenge/foltos, akkor se aggódjon! Ebben az esetben ingyenes korrekciós kezelést biztosítunk.

A gyógyulás minden ügyfélnél egyedi, és fontos, hogy tisztában legyen azzal, hogy 12/18/24 havonta szüksége lesz egy színerősítésre, hogy megőrizze a sminktetoválás élénkségét. A fekete szín mindig a leghosszabb ideig halványul, így valószínűleg kevesebbszer kell majd felfrissítenie a sminktetoválását, mint bármely más sminktetoválást, mint például az ajaktetoválást vagy szemöldök tetoválást.

Amikor elkészül a szemhéj tetoválás, mindent megteszünk, hogy segítsük a megfelelő gyógyulásban. Ezt követően azonban az Ön életmódja, életkora, genetikája és bőrtípusa hozzájárul a sminktetoválás megőrzéséhez.

Egyéb dolgok, amelyek hozzájárulhatnak a sminktetoválás korai fakuláshoz

Gyakori testmozgás és izzadás, gyors anyagcsere, vashiány, pajzsmirigy alulműködés, különböző gyógyszerek, ajakhámlasztót használ, szoláriumozik, napozik, nem használ fényvédőt, dohányzik, öregedésgátló termékeket használ a szemhéján a szemhéj tetoválás gyorsabban fog halványulni, és rendszeresebb javításra lesz szüksége.

A tartós sminkelés elsősorban művészet, másodsorban tudomány. A sminktetoválás eredményei mindenkinél eltérőek lesznek, és továbbra is szükség lehet szemceruza használatára, különösen akkor, ha nagy fedésű, karakteres sminket visel. Az arc két oldala nem egyforma vagy tökéletesen szimmetrikus, és bár a tökéletes szimmetria elérése a célunk, semmi sem garantált vagy 100%-ban tökéletes. Ugyanakkor számtalan vendég távozott tőlünk mosolyogva és a mai napig imádja a Beautysalonban készült szemhéj tetoválását.

Mit tegyünk?

Kövesse megfelelően az utókezelést, hogy szemhéja megfelelően gyógyuljon a sminktetoválás után.

A sminktetoválás utáni első 5-10 napban tartsa szemeit a lehető legtisztábban és legszárazabban. Az első 24 órában finom, de határozott mozdulattal törölje át egy nedves vattával, ezután ne kenje be semmivel.

A túl sok folyadék, víz, izzadság és olaj a vékony filmréteg helyett hegesedést eredményez, amely miatt foltos lehet a sminktetoválás.

Ha nagyon viszket húzódik, bekenheti vékonyan a kapott ápolókrémmel, de a száraz gyógyulás a javasolt.

Ha szemhéját duzzadtnak érzik, zúzódás jeleit látja, használjon jégpakolást (valami tiszta anyagba csomagolva).

Víz érheti, de áztatni TILOS!

Mit ne tegyünk?

Ne érintse vagy vakarja szemhéját – az érintés vagy piszkálás irritációt, fertőzést és pigmentvesztést okozhat.

A sminktetoválás után legalább 2-5 napig kerülje a sporttevékenységet a fokozott izzadás miatt. Ezt követően a kíméletes testmozgás már engedélyezett.

Az irritáció és a keresztszennyeződés elkerülése érdekében szemhéj tetoválás után 1-2 hétig ne használjon szempilla spirált, tisztítószereket, krémeket, szemceruzát stb. szemei vagy azok közelébe.

Ne használjon szaunát, gőzfürdőt vagy uszodát a sminktetoválás után 2 hétig az izzadás, az ajkak nedvesedésének kockázata és a higiénia miatt.

Sminktetoválás után kerülje a “pusziszkodást” cicával-kutyával, mindig mosson kezet mielőtt ajkaihoz érne.

Az irritáció és a keresztszennyeződés elkerülése érdekében a szeméj tetoválás után 2 hétig kerülje az arcpakolást vagy egyéb szépségápolási kezelést.

A sminktetoválás után 4 hétig ne használjon szoláriumot, kémiai hámlasztást vagy bármilyen erős arckezelést, mivel a bőre nem gyógyult meg eléggé.

Soha ne használjon öregedésgátló krémeket, kémiai hámlasztást, savakat vagy retinolokat szemhéján vagy annak közelében!

Ezek a termékek lecsupaszítják a bőrt / megváltoztatják a bőrét, és a bennük lévő vegyi anyagok reakcióba lépnek és hatással lesznek a kezelés során felvitt pigmentre / annak megtartására.

Legjobb tippek

Tisztításkor ügyeljen arra, hogy finoman, de olyan erővel tisztítsa meg szemhéját, hogy valóban megtisztítsa azokat, de ne túl erősen, hogy megsértse azt, irritálva a sminktetoválást.

Ha közeledik a sminktetoválás utáni 10. nap és még mindig sok hámlás maradt, akkor valószínűleg nem tisztította elég erősen, vagy nem tartotta eléggé hidratálva és többet kell tisztítania és hidratálnia, hogy segítse a filmréteg leoldódását.

Ha szemhéját extrán hámlónak vagy hegesnek érzékeli, ne kompenzálja túl az ápoló krémmel mert így késlelteti a gyógyulási folyamatot.

Ha visszatérne a kezdőlapra ide kattintson, ha pedig bemutatkozásunkat szeretne ismételten áttekinteni, itt teheti meg. Ha ajaktetoválást szeretne akkor pedig kattintson ide, ha pedig a szemöldök tetoválás érdekli, kérem ide kattintson. Műszempilla építés esetén pedig ezen a helyen, a rádió frekvenciás pedig itt érhető el. Munkáinkról készült képekért görgessen le, vagy kattintson ide. Sminktetoválás tanfolyamok itt. Bejelentkezés a 06 30 518 0455 telefonszámon, vagy itt: Messenger Whatsapp Viber

Szemhéj tetoválás “mini cikkek” Visnyár Annától I.

“Kinek van kedve sminkelni egy lusta vasárnap? Amikor rohan a munkába, az oviba a gyerekkel, aki még javában majszolja a kakaóscsigát, tehát a ruhacsere is garantált! Vagy amikor mindentől “is” könnyezik a szemed, ezért elkened, majd fárad tőle a szemed egész nap. A vendégem sima szemhéjkontúrral kezdte, amit most átalakítottunk, így már egy füstös szemhéj tetoválás büszke tulajdonosa. Továbbá spórol 5 percet minden reggel, ezzel a csodálatos füstös szemhéj tetoválással (púderes). A füstös szemhéj tetoválást, amelyet igen gyakran választanak vendégeink. Tehát a Füstös szemhéj tetoválás esetén púderes technikát alkalmazunk. A füstös szemhéj tetoválás népszerűsége egyrészt univerzalitásának és divatos megjelenésének köszönhető. !” Visnyár Anna

Szemhéjtetoválás

“Dóri egy kedves, régi vendégem. Legutóbb amikor nálam járt gyorsan körbe is fotóztam. A képen egy gyógyult sminktetoválás látható, amelyet körülbelül öt éve készítettem. Annyira szépen tart, hogy a sminktetoválás frissítésének gondolata még csak fel sem merült. ” Visnyár Anna

“Akár szempillasűrítés, akár tusvonal, akár púderes szemhéj satírozás – egy valami közös valamennyi sminktetoválás esetén! Mindegyik szemhéj tetoválás a vendégre van igazítva. A kérés az volt, hogy ugyanolyan legyen majd a végeredmény, ahogyan a vendégem készíti magának. Évek óta a sötétbarna ceruzájával! Mivel kék szemű, érzékeny bőrű, egyébként is jobb választás a barna pillasűrítés számára. 👌😉 Minden sminktetoválás alapja az előrajzolás, és nagy hangsúlyt fektetek arra, hogy a vendégem komfortosan érezze magát a berajzolt formával – legyen az szemhéj, szemöldök vagy ajak. Így ezt a mindennapokban is magabiztosan fogja viselni, hiszen kiemeli a szépségét, visszahozza a színeit, üdébbé varázsolja az arcát❤️” Visnyár Anna

Szemhéj tetoválás “mini cikkek” Visnyár Annától II.

“Sokszor szoktam mondani, hogy a sminktetoválások világába történő belépő ez a tetoválás típus, például egy füstös szemhéj tetoválás. Rászánni magadat nehéz, de vele élni már a világ egyik legkönnyebb és legtermészetesebb dolga, főleg, hogy a mindennapi időspórolás mellett a szaunában, sportoltás közben, valamint a tengerparton is tökéletes leszel. Éppen ezekért az okokért keresnek meg a leggyakrabban, és elmondják a vendégek, hogy a vágyuk például egy kacér cicás szemhéj tetoválás, vagy egy satíros szemhéj tetoválás, esetleg a meglévő elrontott szemhéj tetoválás javítására kérnek fel. ” Visnyár Anna

Cicás szemhéj tetoválás, füstös szemhéj tetoválás, satíros szemhéj tetoválás, vagy elrontott szemhéj tetoválás kijavítása, mind elérhető a sminktetováló szalonunk kínálatában. Ugyanakkor nem szabad elfelejteni, hogy hiába tekintjük ezt a tetoválást a belépőnek a sminktetoválás világába, az eredménye éveken át velünk fog maradni. Nálunk pontosan ezért, valamennyi sminktetoválás esetén tetoválás formáját, elkészítésének típusát, a pigment fajtáját és színét minden alkalommal nem csak a vendég külső jegyeihez, hanem egyéniségéhez is hozzáigazítjuk. Mi nem hagyunk magadra a tervezés során, segítünk abban, hogy az újdonsült sminktetoválás hosszú éveken át boldogságot, magabiztosságát adjon számodra. A Beauytasalon ebben különbözik más sminktetováló szalonoktól és így garantáljuk a 100%-os elégedettséget valamennyi vendégünk esetében. ” Visnyár Anna

Szemhéj tetoválás “mini cikkek” Visnyár Annától III.

“Nagyon sokan keresnek meg azért, mert korábban hosszas őrlődés után rászánták magukat egy sminktetoválás elkészítésére, ugyanakkor egy olyan sminktetoválót választottak, aki futószalagon készíti a tetoválásokat és az eredmény egy elrontott szemhéj tetoválás lett, amely természetesen nem lett megfelelő a vendég számára. Nálam ez főleg azért nem fordulhat elő, mert minden vendég esetében kiemelt figyelmet és időt fordítsak arra, hogy a vendég külső jegyei mellett a belső tulajdonságait, önmagával szemben támasztott elvárásait is tanulmányozzam. Ezen tetoválás esetén is számos technikával, variációval találkozhatunk, amelyek nem univerzálisak, így például egy füstös szemhéj tetoválás, vagy egy kacérkodó cicás szemhéj tetoválás, illetve egy klasszikus satíros szemhéj tetoválás nem biztos, hogy minden vendég számára megfelelő választás.

Kiemelt figyelmet kell tehát fordítani a vendég elvárásaira, így nem csak a közös “munka” lesz sokkal könnyedebb, hanem az eredmény is magért fog beszélni. Remélem ez a kis bejegyzés sikerül egy kis “bátorságot” adni azon olvasók számára, akik egy korábbi negatív élmény miatt félnek belevágni egy új tetoválás elkészítésébe. Nálam nem fog csalódás érni, amelyet kedves vendégeim által adott pozitív értékelések is alátámasztanak.” Visnyár Anna

Szemhéj tetoválás “mini cikkek” Visnyár Annától IV.

“Gyakran telnek úgy a nyári forróságban a napjaid, hogy folyamatosan gyöngyözik a homlokod, szinte már már csak a nap “túlélése” a cél, sminkelésről pedig szó szem lehet? Vagy szimplán csak a sportolás a mindennapjaid része, így a fentiek nem csak nyáron érintenek téged, hanem a leghidegebb januári napokon is, amelyik az edzőteremben emeled a súlyokat? Esetleg a munkád során nem teheted meg azt egyetlen napon sem, hogy ne legyen a külsőd száz százalékosan tökéletes? A megoldás számodra nem lehet más mint egy profi módon elkészített sminktetoválás.

Ráadásul ha a fentiek még nem győztek meg teljesen, akkor ne feledd, egy sminktetoválással rengeteg időt spórolhatsz a rohanós reggeleken, vagy a pihenésre szánt hétvégéken, amikor minden egyes 10 percnek meg van a maga helye és nem akarod azt sminkelésre pazarolni.

De térjünk vissza sminktetoválásra. Ha elrontott szemhéj tetoválás “boldog gazdája” vagy, akkor sem kell kétségbe esned, segítek helyrehozni a korábbi hibát. Segítek visszaadni az elvesztetted önbizalmadat egy új tetoválással.

De mit is válassz? Napjainkban számos technika közül tudsz választani, természetesen a döntést neked kell meghozni, de segíteni fogok annak meghozatalában. Nagyon divatos napjainkban a cicás szemhéj tetoválás, amelyet a játékossága miatt a fiatalabb vendégeim választanak. De szintén népszerű választás a füstös szemhéj tetoválás vagy a satíros szemhéj tetoválás is.” Visnyár Anna

 1,906 total views,  8 views today