Beautysalon by Anna Visnyár szépségszalon szolgáltatásai között megtalálhatóak az egyszerű a nappali vagy natúr smink. De ha különleges alkalomra, vagy rendezvényre/fotózásra készíttetne alkalmi sminket akkor is jó helyen jár. Szolgáltatásunk között megtalálható továbbá élete legnagyobb napjára alkotott menyasszonyi smink – esküvői smink is. Lehetőség van továbbá menyasszonyi smink próbára is, hogy minden tökéletes legyen. Válassza bármelyiket, szépségszalonom nem fog csalódást okozni. Több mint 13 éve foglalkozom sminkeléssel. Ebből kifolyólag a natúr és alkalmi sminkek mellett sminkoktatást is vállalok arra az esetre, ha te is szeretnéd ellesni azokat a praktikákat, amelyekkel otthon is el tudsz készíteni egy gyors, de szép sminket. Az oktatáson megszerzett tudást már másnap alkalmazni tudja. Kell ennél jobb befektetés?

Az alábbiakban megtalálja néhány korábbi munkámat, amelyek között mind a klasszikus, mind a maszkok, mind pedig az esküvői sminkek közül láthat képeket. Ha galéria áttekintése után rövid összefoglalót találhat arról, hogy miért érdemes profi esküvői sminket választania.

Néhány munkám

Miért legyen profi esküvői sminkem?

Nem túlzás azt állítani, hogy életünk egyik legmeghatározóbb napja az esküvőnk napja, amikor összekötjük életünket azzal a személlyel aki a legfontosabb számunkra. Ezen a napon nem csoda, ha izgulunk és sok apróságon idegeskedünk, abból kifolyólag, hogy minden tökéletes legyen. Ebben tudunk Önnek segíteni, hogy a sminkelés tekintetében levesszük a terhet vállairól. Így időt fog tudni spórolni és valljuk be őszintén életünk legnagyobb napja előtt az idő az egyik legértékesebb kincsünk, hiszen abból van a legkevesebb a számtalan előttünk álló megoldandó feladat miatt. Mosolya így nem csak az esküvő napján lesz tökéletes és kápráztatja el násznépet, hanem a több száz fényképen is, Instagramm és Facebook bejegyzésben azt fogja látni amit szeretett volna. Biztosak vagyunk benne, hogy évek múlva sokkal jobb lesz ezeket a fényképeket visszanéznie amelyeken külseje tökélet és káprázatos volt.

Amennyiben még nem döntötte el, hogy milyen esküvői sminket szeretne keresse minket bizalommal, valamint itt további inspirációt gyűjhet sminkjének tervezéséhez.

Sminktetoválással kapcsolatos minden információról itt, az ajaktetoválásról ezen a lapon, a szemöldök tetoválásról itt, továbbá a szemhéj tetoválásról ezen a lapon tájékozódhat. Tetoválás eltávolítás esetén pedig kérem kattintson ide. Sminktetoválás tanfolyamok itt.

Loading