szalagavató smink, műszempilla, smink szalagavatóra

A profi szalagavató smink azért jó döntés, mert a szalagavató sokkal több annál, mint amikor elegáns ruhába bújunk egy rendezvény alkalmából, majd átbulizzuk az éjszakát. A szalagavató sokunk számára egy meghatározó élmény a középiskolai tanulmányaink során, amelyet követően felgyorsulnak az események, hamarosan jön az érettségi, a továbbtanulás, majd rövid időn belül a felnőttkor világában találhatjuk magunkat. Ezen a nagy napon szeretnénk különlegesnek érezni magunkat és arra vágyunk, hogy mi legyünk a középpontban. Arra vágyunk, hogy egy pillanatra megálljon az idő és szeretnénk megélni ezt a varázslatos pillanatot.

Mi abban tudunk számodra segíteni, hogy maximálisan át tudd adni magad ennek a csodálatos élménynek és meg tudd élni annak minden momentumát. Továbbá számtalan fénykép, video, Facebook és Instagram poszt fog születni a szalagavatón vagy azt követően így érdemes egy profi sminkes által készített szalagavató sminket viselned.

Tartós smink kiváló anyagokból

Az általunk készített szalagavató sminkeknél kiváló minőségi anyagokat, kozmetikumokat használok, így a smink a keringő alatt, az osztálytánc során, majd a bulizásnál is csodás megjelenést biztosít számodra.

Szalagavató smink hozzád igazítva

Az elkészítésekor együtt fogjuk eldönteni, hogy milyen sminkre van szükséged, azt maximálisan a stílusodhoz és egyéniségedhez igazítjuk.

Szalagavató sminkek a barátnőiddel

Abban az esetben, ha a szolgáltatást többen (egyszerre maximum 2-3 fő) szeretnétek igénybe venni és együtt szeretnétek készülni erre a nagy eseményre, arra is van lehetőség, sőt csoportos kedvezményt is biztosítok számotokra.

Szalagavató smink próba

Az esküvői sminkeknél megszokott, hogy a menyasszony próba sminkelésre megy, hiszen ki nem akar biztosra menni élete legmeghatározóbb napján. A próba smink során több variációt is ki lehet próbálni annak érdekében, hogy 100%-ban a legjobb változat kerüljön kiválasztásra, hiszen több variáció kipróbálására sminkelés napján nincs már lehetőség. Amennyiben biztosra szeretnél menni a szalagavató smink tekintetében, szeretettel várlak próba sminkelésére is, amelyre szintén jöhettek a barátnőiddel együtt.

Műszempilla szalagavatóra

Amennyiben szeretnéd, hogy minden tekintet rád összpontosuljon, elkészítjük 2D vagy extrém műszempilládat, vagy ha csak fel akarod dobni az összhatást egy szolid 1D műszempillával, nálunk arra is van lehetőség. A Beautysalonban csodálatos műszempillákat készítünk már sok – sok éve, így kedvcsinálóként az alábbi képre kattintva megnézheted néhány korábbi munkánkat:

Műszempilla

Azonban sok vendégünk van, így a szalagavató sminked elkészítés során nem lesz idő műszempilla építésre, így kérlek azt vedd figyelembe, hogy jóval előre be kell jelentkezned, hogy a szalagavatód előtti hét valamelyik napjára időpontot tudjunk biztosítani számodra.

Amennyiben a szalagavató smink mellett műszempillát is szeretnél, összeállítottunk számodra néhány kedvezményes csomagajánlatot.

Szalagavató smink exclusive környezetben, profi módon

Az elkészítésre prémium szépségszalonomban kerül sor, ahol ellazulva, luxus körülmények között kerül sor sminked elkészítésére. Miután elkészült a sminked „lőhetsz” is menő selfit az Instagram vagy Facebbok oldaladra a körúti kavalkádra panorámás erkélyünkön. Továbbá biztos lehetsz benne, hogy profi kezekben leszel, hiszen több mint 12 éve foglalkozom sminkeléssel.

Megközelítés

Szépségszalonom központi helyen található az Oktogonnál, így minden irányból könnyen megközelíthető tömegközlekedéssel, így a szalagavató sminkünk elkészítését követően gyorsan a rendezvény helyszínére tudsz jutni.

Szalagavató smink árak (Áraink forintban értendőek)

Szalagavató smink egy főnek9.500
Csoportos smink (2-3fő maxium)9.500 helyett 9.000 Ft/fő
Szalagavató próba smink egy főnek8.500
Csoportos próba smink (2-3fő maxium) 8.500 helyett 8.000 Ft/fő
1D műszempilla 14.000
2D műszempilla18.000
Extrém (flat, kardashian, 3D-4D) műszempilla25.000
Smink + 1D műszempilla 23.500 helyett 22.500 Ft
Smink + 2D műszempilla 27.500 helyett 26.500 Ft
Smink + extrém műszempilla 34.500 helyett 33.500 Ft
(Csomagok esetében már külön csoportos kedvezményre nincs lehetőség.)

Amennyiben kérdésed van, vagy időpontot szeretnél foglalni, az alábbi telefonszámon, vagy üzenetküldő alkalmazáson megteheted:

06 30 518 0455

Messenger Whatsapp Viber

Sminktetoválással kapcsolatos minden információról itt, az ajaktetoválásról ezen a lapon, a szemöldök tetoválásról itt, továbbá a szemhéj tetoválásról ezen a lapon tájékozódhat. Tetoválás eltávolítás esetén pedig kérem kattintson ide. Sminktetoválás tanfolyamok itt.

Loading