Diána Varga
Diána Varga
2024-02-07
Nagyon kedves fogadtatás és finom kezek szolgáltak ki, csak ajánlani tudom! 🙂
Rita Huszár
Rita Huszár
2023-12-08
Abigélnél voltam szempilla építésen - ez az első (de nem az utolsó!). Nem is gondoltam, hogy műszempilla nézhet ki ennyire természetesen! 1xrűen imádom! Abigél szuper kedves és teljesen figyelembe vette a kéréseimet!
Petra Prohászka
Petra Prohászka
2023-11-12
1000% elégedettség ☺️ tökéletes légkör, kedvesség, profizmus. CSAK AJÁNLANI TUDOM!
Jázmin Nagyapáti
Jázmin Nagyapáti
2023-11-09
Lenyűgöző szalon, óriási beltér, fényes, tiszta és modern. Anna és Abigél igazi kis tündérek, nagyon kedvesen és figyelmesen fogadtak és foglalkoztak velem az első perctől kezdve. Abigél kezei alatt végig biztonságban éreztem magam a kezelés alatt, mindenről tájékoztatott előre hogy mi fog történni igazán profi volt es megnyugtató. Nagyon szívesen térek vissza hozzájuk bármikor!! ❤️ Csak ajánlani tudom őket!
Katalin Sári
Katalin Sári
2023-10-22
Szemhéj és szemöldök tetoválàson voltam Annánál. Nagyon barátságos, és kedves. Szakmai hazzáértése lenyűgözött. A végeredmény pedig gyönyörű lett. Nagyon elégedett vagyok mindenkinek csak ajánlani tudom. És igen létezik olyan aki végig nevette a szemhéj tetoválást Én voltam.
Hajnalka Béni
Hajnalka Béni
2023-10-21
Nagyon örülök, hogy első tetoválásom Anna által készülhetett, aki mind szakmailag, mind emberileg egy kiválóság.
Katy Tabar
Katy Tabar
2023-10-14
Favoloso
szemöldök tetoválás

Legyen természetes, de látszódjon: prémium minőségű, természetes szemöldök tetoválás Visnyár Anna profi sminktetováló luxus szalonjában az Oktogonon. Nálunk mindig a vendég az első, minden szemöldök tetoválás Visnyár Anna munkája, így garantáljuk a prémium minőséget. Erre a „futószalag” elven működő sminktetováló szalonokban nincs, vagy csak magasabb áron van garancia.

30% kedvezmény valamennyi tetoválás eltávolításra.

Elrontott szemöldök tetoválás:

  • Sokan fordulnak hozzánk, hogy korábban másol tetováltattak, amelynek egy elrontott szemöldök tetoválás lett az eredménye. Elrontott szemöldök tetoválás esetén sem szabad azonban kétségbeesni. Egy ingyenes konzultáció során megnézzük a sminktetoválását és felvázoljuk Önnek, hogy milyen lehetőségek állnak rendelkezésre az elrontott szemöldök tetoválás korrekciójára.
  • Amennyiben csak minimális módosítás szükséges, az elrontott szemöldök tetoválás korrekcióját elvégezzük önnek. Ha eltávolításra is szükség van, lehetőség van nálunk biokémiai tetoválás eltávolításra is, majd a kezeléseket követően elvégezzük az elrontott szemöldök tetoválás korrekcióját.

Néhány szemöldök tetoválás a munkáim közül:

Szemöldök tetoválás gyógyulási folyamata és utókezelési tanácsok

Tetoválás gyógyulási folyamat I.

A tetoválás utáni gyógyulási folyamat türelmet igényel. Kérjük, olvassa el az alábbi információkat, mivel a gyógyult eredmény nagyban függ attól, hogy mennyire tudja követni az utókezelési tanácsokat.

Fontos, hogy várjon, amíg a szemöldöke megfelelően meggyógyul, hiszen a végleges eredményt csak ekkor fogja látni. Amennyiben a tetoválás a gyógyulás után is változtatást igényelne, a korrekciót ingyen elvégezzük. A korrekciós kezelés alkalmával bármilyen változtatást elvégezhetünk – sok vendégünk merészebb ilyen esetben, hiszen már volt ideje alkalmazkodni az új sminktetoválásához, valamint magabiztosabbnak érzi magát a tetoválás folyamatát illetően.

A sminktetoválás utáni első néhány napban a következőket tapasztalhatja: szemöldökénél melegséget érezhet, körülötte duzzanat, bőrpír tapasztalható. Ez egy friss sminktetoválás a test érzékeny területén, amelynek időre van szüksége a gyógyuláshoz. A következő néhány napban továbbra is előfordulhat enyhe érzékenység, valamint a szem körüli kisebb feszülés vagy viszketés. Ez normális, megnyugodhat, a bőre gyógyul.

Szemöldök tetoválás gyógyulási folyamat II.

Ha szemöldökét tisztán és szárazon tartja, akkor csak egy vékony filmréteg (a leégéshez hasonló hámlás, nem pedig heg) fog megjelenni a tetoválás felületén. A filmrétegtől szemöldöke sötétebbnek fog tűnni, mint a sminktetoválás utáni első megtekintéskor, azonban annak már más színe lesz a gyógyulás után. A filmréteg a 5-10. nap körül magától hámlani kezd, ugyanakkor az sem biztos, hogy egyenletesen hámlik le. Ez idő alatt a szemöldökénél viszketést érezhet, mivel a filmréteg leválik. Hagyja békén a vékony filmréteget, a piszkálás irritációt és hegeket okozhat és a kezelt területre felvitt pigmenteknek árthat, amely egyenetlenségeket és üres foltokat eredményez. Ha a vékony filmréteg lehámlik, a szemöldök színe körülbelül 50%-al világosabbnak fog tűnni, és a forma is a méretére zsugorodik

Szemöldök tetoválás gyógyulási folyamat III.

A legjobb eredmény elérése érdekében hagyja a területet természetes módon gyógyulni.

A felvitt pigment a gyógyulási folyamatos során elhalványulhat, a szín zavarosnak és fényesnek tűnhet.

Miért? A sminktetoválás kevésbé olyan mély, mint egy „normál” tetoválás – az új gyógyuló bőr elkezdi befedni a pigmentet és amikor a bőr és a pigment elkezd rendeződni (2-4 hét között), észreveheti, hogy a sminktetoválás „elkezd visszatérni”. Ugyanakkor a sminktetoválás eleve nem tűnt el, csak nehezebb volt látni a vastagabb gyógyuló bőrrétegen keresztül. Ha a szín az 5-6. héten még mindig gyenge/foltos, akkor se aggódjon! Ebben az esetben ingyenes korrekciós kezelést biztosítunk.

A gyógyulás minden ügyfélnél egyedi, és fontos, hogy tisztában legyen azzal, hogy 12/18/24 havonta szüksége lesz egy színerősítésre, hogy megőrizze a sminktetoválás élénkségét.

Amikor elkészül a sminktetoválás, mindent megteszünk, hogy segítsük a megfelelő gyógyulásban. Ezt követően azonban az Ön életmódja, életkora, genetikája és bőrtípusa hozzájárul a tetoválás megőrzéséhez.

Egyéb dolgok, amelyek hozzájárulhatnak a tetoválás korai fakuláshoz

Gyakori testmozgás és izzadás, gyors anyagcsere, vashiány, pajzsmirigy alulműködés, különböző gyógyszerek, ajakhámlasztót használ, szoláriumozik, napozik, kihagyja a fényvédő használatát, dohányzik, öregedésgátló termékeket használ a szemöldökén, a sminktetoválás gyorsabban fog halványulni, és rendszeresebb javításra lesz szüksége.

A tartós sminkelés elsősorban művészet, másodsorban tudomány. A sminktetoválás eredményei mindenkinél eltérőek lesznek, és továbbra is szükség lehet szemöldök ceruza, vagy púder használatára, különösen akkor, ha nagy fedésű, karakteres sminket visel. Az arc két oldala sem egyforma vagy tökéletesen szimmetrikus, és bár a tökéletes szimmetria elérése a célunk, semmi sem garantált vagy 100%-ban tökéletes. Ugyanakkor számtalan vendég távozott tőlünk mosolyogva és a mai napig imádja a Beautysalonban készült szemöldök tetoválását.

Mit tegyünk?

Kövesse megfelelően az utókezelést, hogy szemöldöke megfelelően gyógyuljon a tetoválás után.

A tetoválás utáni első 7-14 napban tartsa szemöldökét a lehető legtisztábban és legszárazabban. Az első 24-48 órában kb. 2 óránként finom, de határozott mozdulattal törölje át egy nedves vattával.

A második naptól kezdődve kenheti az általunk biztosított krémmel, vékonyan, tiszta fültisztítóval.

A túl sok folyadék, víz, izzadság és olaj a vékony filmréteg helyett hegesedést eredményez, amely miatt foltos lehet a tetoválás.

elrontott szemöldök tetoválás

Mit ne tegyünk? I.

Ne érintse vagy vakarja szemöldökét – az érintés vagy piszkálás irritációt, fertőzést és pigmentvesztést okozhat.

A tetoválás után legalább 2-5 napig kerülje a sporttevékenységet a fokozott izzadás miatt. Ezt követően a kíméletes testmozgás már engedélyezett.

Az irritáció és a szennyeződés elkerülése érdekében tetoválás után 1-2 hétig ne használjon sminket, tisztítószereket, krémeket, szemöldöke vagy azok közelébe.

Ne használjon szaunát, gőzfürdőt vagy uszodát a szemhéj tetoválás után 2 hétig az izzadás, az ajkak nedvesedésének kockázata és a higiénia miatt.

Sminktetoválás után kerülje a „pusziszkodást” cicával-kutyával, mindig mosson kezet mielőtt szemöldökéhez érne.

Az irritáció és a szennyeződés elkerülése érdekében a sminktetoválás után 2 hétig kerülje az arcpakolást, szempilla hosszabbítást, egyéb szépségápolási kezelést.

Az szemöldök tetoválás után 4 hétig ne használjon szoláriumot, kémiai hámlasztást vagy bármilyen erős arckezelést, mivel a bőre nem gyógyult meg eléggé.

Soha ne használjon öregedésgátló krémeket, kémiai hámlasztást, savakat vagy retinolokat szemöldökén vagy annak közelében!

Ezek a termékek lecsupaszítják a bőrt / megváltoztatják a bőrét, és a bennük lévő vegyi anyagok reakcióba lépnek és hatással lesznek a kezelés során felvitt pigmentre / annak megtartására.

Legjobb tippek

Tisztításkor ügyeljen arra, hogy finoman, de olyan erővel tisztítsa meg szemöldökét, hogy valóban megtisztítsa azokat, de ne túl erősen, hogy megsértse azt, irritálva a sminktetoválást.

Ha közeledik a sminktetoválás utáni 14. nap és még mindig sok hámlás maradt, akkor valószínűleg nem tisztította elég erősen, vagy tartotta eléggé hidratálva és többet kell tisztítania és hidratálnia, hogy segítse a filmréteg leoldódását.

Ha szemöldökét extrán hámlónak vagy hegesnek érzékeli, ne kompenzálja túl az ápoló krémmel mert így késlelteti a gyógyulási folyamatot.

Ha visszatérne a kezdőlapra ide kattintson, ha pedig bemutatkozásunkat szeretne ismételten áttekinteni, itt teheti meg. Műszempilla építés esetén pedig ezen a helyen, a rádió frekvenciás pedig itt érhető el. Munkáinkról készült képekért kattintson ide. Ha ajaktetoválást szeretne akkor pedig kattintson ide, ha pedig a szemhéj tetoválás érdekli, kérem ide kattintson. Sminktetoválás tanfolyamok itt. Bejelentkezés a 06 30 518 0455 telefonszámon, vagy itt: Messenger Whatsapp Viber

Mini cikkek Visnyár Annától I.

„Amikor van egy régi, kopott sminktetoválásod, nem minden esetben kell eltávolítani frissítés előtt. Ha elég halvány hozzá, fel lehet melegíteni – egy szürke szemöldököt. Vagy éppen feljavítva egy kivörösödött sminktetoválását. Azonban minden esetben kérj konzultációt! A vendégemnek egy elhalványult, régi szálas, kiszürkült sminktetoválása volt, amit egy picit átalakítottam, mert az arcához és az ő sminkelési szokásaihoz szerettem volna alakítani. Mert számomra az a fontos, hogy a szemöldök tetoválás veled harmonizáljon!” Visnyár Anna

„Réka az első szemöldök tetoválását pár éve kapta a családjától ajándékba karácsonyra. Nagyon izgult, mert évek óta kacérkodott a gondolattal, de valahogy sosem szánta rá magát, hogy tetováltasson. Örömmel töltött el, hogy nekem szavazott bizalmat, pedig akkor még új vendégem volt a szépségszalonban. A sminktetoválás most került frissítésre második alkalommal, amiért mind a ketten odáig vagyunk a mai napig. Ha szeretnél te is sminktetoválást ajándékozni egy szerettednek, keress bizalommal. ” Visnyár Anna

„Gyorsan lövök egy selfiet – hangzik el a mondat egy sminktetoválás után általában. 😁🥰

A barátnők már csörögnek: na milyen lett a sminktetoválás??
A vendégek pedig serényen küldik a fotókat🥰

A megfelelő sminktetoválás egyrészt időt spórol neked, másrészt önbizalmat ad. Amikor home officeban épp csak a kávét szürcsölve leültél a gép elé és becsöngetnek, akkor sem kell stresszelned a kinézeted miatt, hiszen az mindig top10es😘!” Visnyár Anna

Mini cikkek Visnyár Annától II.

„A képen már gyógyult tetoválás látható, korrekció előtt. Amikor friss a tetoválás, elég intenzív színe van, amitől azok, akik nem igazán sminkelik magukat, megriadhatnak.

Mindig igyekszem úgy kialakítani az adott szemöldököt, hogy inkább egy „lightosabb” verzió legyen, amire a korrekciónál rá lehet sötétíteni. Addigra a vendég is megszokja azt, hogy van szemöldöke ☺️☝️ ” Visnyár Anna

„Nem ámítás, nem varázslat, nem botox és nem is feltöltés…

Vagyis töltődött, de inkább csak a kis lelke, mert önbizalommal teli tért vissza a tetoválás korrekcióra🥰

Ezért szeretem. Ezért szeretitek. Nekem ez hivatás!❤️✨ Visnyár Anna

„A vendégem korábbi választása látható a képen, ami egy kikopott, narancs árnyalatú soft powder szemöldök tetoválás. A kérése az volt, hogy nem szeretné ha újra egy soft powder szemöldök tetoválás díszítené az arcát. llyenkor, ha van egy kikopott, világos, halvány szemöldök, akkor a frissítésnél szóba jöhet a microblanding technika. A fotó a friss szemöldökről készült, majd ha a tetoválás elérte a gyógyult állapotot, megmutatom újra! ” Visnyár Anna

Mini cikkek Visnyár Annától III.

Púderes szemöldök tetoválás vagy esetleg egy extrán természetes szálas szemöldök tetoválás, esetleg egy divatos soft powder szemöldök tetoválás szerepel a kívánság listádon? Netalán egy elrontott szemöldök tetoválás javításra próbálod rászánni magad? Nálam mindegyik kívánság varázsütésre teljesülhet. Csak a döntésre kell elhatároznod magad, a megvalósítást nyugodtan rám bízhatod. A vendégemről készült fényképen látható friss sminktetoválás csodálatos külsőt biztosít számára a hét minden napján, a nap 24 órájában!” Visnyár Anna

„Sokan fordulnak hozzám elrontott szemöldök tetoválás kijavításával, valamint töretlenül népszerű a púderes szemöldök tetoválás és a soft powder szemöldök tetoválás is. Ugyanakkor a külső és belső jegyek alapján sokunk számára a szálas szemöldök tetoválás a legjobb megoldás, hiszen ez az a diszkrét típus, amely meg adja számunk azt a magabiztosságot, valamint a sminktetoválás adata előnyöket (igen, azok a reggeli 5-10 percek nagyon jól jönnek), amelyeket elvárunk egy tetoválástól. Téged is várunk a Beautysalonban, ha szeretnél a sminktetoválással rendelkezők egyre népesebb táborába tartozni, továbbá 100%-ban elégedett szeretné lenni az eredménnyel. Ha hezitálsz, nézd meg a Google értékeléseinket és várunk szeretettel! ” Visnyár Anna

Mini cikkek Visnyár Annától IV.

„A púderes szemöldök tetoválás vagy egy divatos és napjainkban talán az egyik legnépszerűbb soft powder szemöldök tetoválás, amelyet egy elrontott szemöldök tetoválás után nagyon sokan választanak új tetoválásként, nem minden vendégnek állnak jól. A képen egy kimondottan természetes szálas szemöldök tetoválás látható, amelyről már a tetoválás után közvetlenül elkészített fotón is jól látszik, hogy az nem csak a vendég külsejéhez illik, hanem összhangban van belső kisugárzásával is. A tetoválás számomra egy olyan alkotó munka, amely során elmerülök a vendég gondolatiban és egy olyan tetoválást készítek számára, amely azon túl, hogy önbizalmát az egekbe emeli, úgy fogja érezni, hogy a sminktetoválás mindig is az ő részét képezte.

Számomra ez jelenti a sminktetováló szakma szépségét, hogy segítek a vendég önmegvalósításában. Az már csak a hab a tortán, hogy a sminktetoválás által számos olyan praktikus előnyhöz juttatom őket a mindennapok során, amely miatt a sminktetoválás talán az egyik legjobb olyan befektetés, amelyet megtehetünk a szépségünkért. Szeretettel várok mindenkit a Beauytsalonban, akinek segíthetek az önmegvalósításában egy remek sminktetoválás elkészítésével. Visnyár Anna

Mini cikkek Visnyár Annától V.

Elrontott szemöldök tetoválás kijavításával lényegében vissza tudod pörgetni az idő kerekét és meg nem történtté tudsz tenni egy régi hibás döntést. Lehet, hogy szükséged lesz néhány alkalom kémiai tetoválás eltávolításra is, de az eredmény magáért fog beszélni, valamint vissza fogod szeretni az elvesztett önbizalmadat is.

Az új tetoválás kiválasztása során már napjainkban számos technikai közül lehet választani. Nagyon népszerű a púderes szemöldök tetoválás, továbbá a soft powder szemöldök tetoválás is. Azok számára viszont akik a leginkább diszkrét eredményt szeretnék elérni, egy olyan tetoválás vágynak, amelyről szinte nem is lehet megmondani, hogy sminktetoválást hord az illető,egyértelműen a szálas szemöldök tetoválás a legjobb döntés.

Nem szabad azonban elfelejteni, hogy mindannyian különbözünk, és mindannyiunknak más és más sminktetoválás az, amely illik a külső és belső jegyeinkhez. Gyere el hozzám és együtt kitaláljuk, hogy neked melyik lesz nyerő! ” Visnyár Anna

Mini cikkek Visnyár Annától VI.

„Régebben nagyon sokszor hallhattuk azt a mondást (nem csak a divat világában, hanem a hétköznapok során is), hogy a szemüveg öltöztet. Ez az állítás teljesen igaz, elég ránéznünk erre a képre, a fekete keretes szemüveg teljesen illik a viselőjének az egyéniségéhez. De mi az ami még öltöztet? Mi az ami szintén teljesen passzolhat az egyéniségünkhöz, valamint feldobhatja az arcunkat? A válasz egyszerű, nem más mint egy nagyszerű sminktetoválás, amely lehet akár egy púderes szemöldök tetoválás vagy egy divatos és igazán népszerűbb soft powder szemöldök tetoválás. Vagy esetleg egy elrontott szemöldök tetoválás eltüntetése után, létrehozott, káprázatosan szép, továbbá természetes szálas szemöldök tetoválás. Illetve ha már szóba került a tetoválás eltüntetése, nálunk több lehetőség közül is lehet választani.

Egyrészt megtalálható szolgáltatásaink között az INSKIN kémiai tetoválás eltávolítás. Azon vendégek számára, akik idegenkednek a lézertől. Másrészt lehetőség van lézeres tetoválás eltávolításra is, az egyik legmodernebb és legbiztonságosabb ND:YAG lézer géppel. Miután a korábbi, rosszul sikerült sminktetoválásotoknak búcsút intettek egy sikeres eltávolítással. Segítünk kitalálni, hogy milyen legyen az új tetoválásod, amely 100 százalékban tükrözi az egyéniségedet. ” Visnyár Anna

Loading