Diána Varga
Diána Varga
2024-02-07
Nagyon kedves fogadtatás és finom kezek szolgáltak ki, csak ajánlani tudom! :)
Rita Huszár
Rita Huszár
2023-12-08
Abigélnél voltam szempilla építésen - ez az első (de nem az utolsó!). Nem is gondoltam, hogy műszempilla nézhet ki ennyire természetesen! 1xrűen imádom! Abigél szuper kedves és teljesen figyelembe vette a kéréseimet!
Petra Prohászka
Petra Prohászka
2023-11-12
1000% elégedettség ☺️ tökéletes légkör, kedvesség, profizmus. CSAK AJÁNLANI TUDOM!
Jázmin Nagyapáti
Jázmin Nagyapáti
2023-11-09
Lenyűgöző szalon, óriási beltér, fényes, tiszta és modern. Anna és Abigél igazi kis tündérek, nagyon kedvesen és figyelmesen fogadtak és foglalkoztak velem az első perctől kezdve. Abigél kezei alatt végig biztonságban éreztem magam a kezelés alatt, mindenről tájékoztatott előre hogy mi fog történni igazán profi volt es megnyugtató. Nagyon szívesen térek vissza hozzájuk bármikor!! ❤️ Csak ajánlani tudom őket!
Katalin Sári
Katalin Sári
2023-10-22
Szemhéj és szemöldök tetoválàson voltam Annánál. Nagyon barátságos, és kedves. Szakmai hazzáértése lenyűgözött. A végeredmény pedig gyönyörű lett. Nagyon elégedett vagyok mindenkinek csak ajánlani tudom. És igen létezik olyan aki végig nevette a szemhéj tetoválást Én voltam.
Hajnalka Béni
Hajnalka Béni
2023-10-21
Nagyon örülök, hogy első tetoválásom Anna által készülhetett, aki mind szakmailag, mind emberileg egy kiválóság.
Katy Tabar
Katy Tabar
2023-10-14
Favoloso

Kémiai tetoválás eltávolítás, lézeres tetoválás eltávolítás, valamint GoInk sminktetoválás eltávolítás egy helyen! Korábbi rosszul sikerült (előnytelen a forma, rossz a szín, vagy túltelített bőr), vagy megunt tetoválását szeretné eltávolítani? Nálunk nincs lehetetlen! Professzionális biokémiai INSKIN tetoválás eltávolítás vagy az egyik legmodernebb, biztonságos lézeres tetoválás eltávolítás PhontonJet v2 ND:YAG lézerrel, illetve prémium termikus ionizációs GoInk sminktetoválás eltávolítás.

30% kedvezmény valamennyi sminktetoválás és tetoválás eltávolítására.

Lézeres tetoválás eltávolítás

Inskin kémiai tetoválás eltávolítás

GoINK sminktetoválás eltávolítás (szemöldök, szemhéj)

Az ajaktetoválásról ezen a lapon, a szemöldök tetoválásról itt, továbbá a szemhéj tetoválásról ezen a lapon tájékozódhat. Sminktetoválás tanfolyamok itt.

Loading