“Világon mindenki a tökéletességre törekszik, a szépség esetén ez sokszor lemondással és sok energiával jár. Sminktetoválás után a tökéletesség varázsütéssel elérhetővé válik és veled marad éveken át”.

Visnyár Anna

Sminktetoválás? Miért legyen?

 1. Ajkai mindig dúsak és lélegzetelállítóak lesznek telt, természetes hatású színük elkápráztatnak mindenkit aki szembe jön Önnel ezután.
 2. Szemöldöke tökéletesen kitöltött, dús és kiegyensúlyozott lesz, formája és színe az Ön arcszerkezetéhez lesz igazítva.
 3. Szemhéjának kontúrja annyira tökéletes lesz, hogy igéző szempárja vonzani fogja az elismerő tekinteteket.
 4. A tökéletesség éveken át Önnel fog maradni anélkül, hogy ezért bármit tennie kellene.
 5. Naponta értékes 10-20-30 perceket spórolhat, amit ezek után Önmagára és családjára fordíthat.
 6. Minden váratlan élethelyzetben kifogástalan lesz anélkül, hogy erre külön készülne.
 7. Azokon a helyeken (strandon, szaunában, sportolás közben) is tökéletes lesz, ahol eddig esetleg zavarban érezte magát.

Miért válasszam a Beautysalon by Anna Visnyár szépségszalont sminktetoválás készítéséhez?

 1. Nálunk egy sminktetoválás nem futószalagon készül, hanem Budapest szívében, nyugodt, barátságos környezetben, teljes ellazulás mellett készítjük el prémium minőségű száj, szem, illetve szemöldök tetoválását.
 2. Széleskörű előzetes tájékoztatást adunk az egyes sminktetoválás típusáról, előnyeiről és segítünk meghozni az Önnek legoptimálisabb döntést, hogy később 100%-ig elégedett legyen újdonsült tetoválásával.
 3. Sminktetoválás során a tetoválást mindig az Ön bőrtónusához, aktuális ajakszínéhez igazítjuk, figyelembe vesszük szemhéjának jelenlegi kontúrját, szemöldökformáját, arcszerkezetét, színtípusát.
 4. Nem hozunk döntést Ön nélkül, ajaktetoválásainkat, szemöldök tetoválásainkat, valamint szemhéj tetoválásainkat minden esetben előrajzoljuk és Önnel közösen válasszuk ki a legmegfelelőbb formát, színvilágot, hogy ha elkészül a várt sminktetoválás, ön maximálisan elégedett legyen.
 5. Orvosi minőségű eszközöket használunk a sminktetoválás elkészítéséhez (minden, a bőrhöz érő eszköz egyszer használatos, és a kezelés után kidobásra kerül).
 6. A sminktetoválás utógondozásához szükséges krémet a kezeléshez ajándékba adjuk, valamint az utógondozás során folyamatos és ingyenes konzultációs lehetőséget biztosítunk.
 7. Ha a sminktetoválás gyógyulását követően nem teljesen elégedett, szükséges másfél – három hónapon belül ingyenes korrekciós kezelést biztosítunk.

Szemöldök tetoválás

Az Ön ízléséhez és arcszerkezetéhez igazított microblanding (kézi szálas), soft powder (púderes), gépi szálas, hibrid, ombre, satíros szemöldök tetoválások a legdiszkrétebb és természetes hatástól a legdrámaibb megjelenésig.

Szemhéj tetoválás

Maszatok, egyenetlenségek, a tökéletlenségek már csak a múltat jelentik a tökéletes kontúrral rendelkező szemhéj felső és alsó tusvonalára készített szemhéj tetoválásainkkal.

Ajaktetoválás

Ajaktetoválás

Egészséges, telt, természetes hatású, ajkai tónusának hibáit megszüntető félsatír (lágy satír), teljes satír valamint színátmenetes (3D) ajaktetoválások.

Sminktetoválás gyógyulási folyamata és utókezelési tanácsok

I. Szemöldök tetoválás

Sminktetoválás (szemöldök) gyógyulási folyamat I.

A szemöldök tetoválás utáni gyógyulási folyamat türelmet igényel. Kérjük, olvassa el az alábbi információkat, mivel a gyógyult eredmény nagyban függ attól, hogy mennyire tudja követni az utókezelési tanácsokat.

Fontos, hogy sminktetoválás után várjon, amíg a szemöldöke megfelelően meggyógyul, hiszen a végleges eredményt csak ekkor fogja látni. Amennyiben a sminktetoválás a gyógyulás után is változtatást igényelne, a korrekciót ingyen elvégezzük. A korrekciós kezelés alkalmával bármilyen változtatást elvégezhetünk – sok vendégünk merészebb ilyen esetben, hiszen már volt ideje alkalmazkodni az új tetoválásához, valamint magabiztosabbnak érzi magát a sminktetoválás folyamatát illetően.

Az sminktetoválás utáni első néhány napban a következőket tapasztalhatja: szemöldökénél melegséget érezhet, körülötte duzzanat, bőrpír tapasztalható. Ez egy friss sminktetoválás a test érzékeny területén, amelynek időre van szüksége a gyógyuláshoz. A következő néhány napban továbbra is előfordulhat enyhe érzékenység, valamint a szem körüli némi feszülés vagy viszketés. Ez normális, megnyugodhat, a bőre gyógyul.

Ha szemöldökét tisztán és szárazon tartja, akkor csak egy vékony filmréteg (a leégéshez hasonló hámlás, nem pedig heg) fog megjelenni a sminktetoválás felületén. A filmrétegtől szemöldöke sötétebbnek fog tűnni, mint a sminktetoválás utáni első megtekintéskor, azonban nem ilyen színe lesz a gyógyulás után. A filmréteg a 5-10. nap körül magától hámlani kezd, ugyanakkor nem biztos, hogy egyenletesen hámlik le. Ez idő alatt a szemöldökénél viszketést érezhet, mivel a filmréteg leválik. Hagyja békén a sminktetoválás felületén lévő vékony filmréteget, a piszkálás irritációt és hegeket okozhat és a kezelt területre felvitt pigmenteknek árthat, amely egyenetlenségeket és üres foltokat eredményez. Ha a vékony filmréteg lehámlik, a szemöldök színe körülbelül 50%-al világosabbnak fog tűnni, és a forma is a méretére zsugorodik

Sminktetoválás (szemöldök) tetoválás gyógyulási folyamat II.

A legjobb eredmény elérése érdekében hagyja a sminktetoválás területét természetes módon gyógyulni.

A sminktetoválás során felvitt pigment a gyógyulási folyamatos során elhalványulhat, a szín zavarosnak és fényesnek tűnhet.

Miért? A sminktetoválás nem olyan mély, mint egy “normál” tetoválás – az új gyógyuló bőr elkezdi befedni a pigmentet és amikor a bőr és a pigment elkezd rendeződni (2-4 hét között), észreveheti, hogy a szemöldök tetoválás “elkezd visszatérni”. Ugyanakkor a sminktetoválás eleve nem tűnt el, csak nehezebb volt látni a vastagabb gyógyuló bőrrétegen keresztül. Ha a szín az 5-6. héten még mindig gyenge/foltos, akkor se aggódjon! Ebben az esetben ingyenes korrekciós kezelést biztosítunk.

A gyógyulás minden ügyfélnél egyedi, és fontos, hogy tisztában legyen azzal, hogy 12/18/24 havonta szüksége lesz egy színerősítésre, hogy megőrizze a sminktetoválás élénkségét.

Amikor elkészül a sminktetoválás, mindent megteszünk, hogy segítsük a megfelelő gyógyulásban. Ezt követően azonban az Ön életmódja, életkora, genetikája és bőrtípusa hozzájárul a sminktetoválás megőrzéséhez.

Egyéb dolgok, amelyek hozzájárulhatnak a sminktetoválás korai fakuláshoz

Gyakori testmozgás és izzadás, gyors anyagcsere, vashiány, pajzsmirigy alulműködés, különböző gyógyszerek, ajakhámlasztót használ, szoláriumozik, napozik, nem használ fényvédőt, dohányzik, öregedésgátló termékeket használ a szemöldökén, a sminktetoválás gyorsabban fog halványulni, és rendszeresebb javításra lesz szüksége.

A tartós sminkelés elsősorban művészet, másodsorban tudomány. A sminktetoválás eredményei mindenkinél eltérőek lesznek, és továbbra is szükség lehet szemöldök ceruza, vagy púder használatára, különösen akkor, ha nagy fedésű, karakteres sminket visel. Az arc két oldala nem egyforma vagy tökéletesen szimmetrikus, és bár a tökéletes szimmetria elérése a célunk, semmi sem garantált vagy 100%-ban tökéletes. Ugyanakkor számtalan vendég távozott tőlünk mosolyogva és a mai napig imádja a Beautysalonban készült sminktetoválását.

Mit tegyünk?

Kövesse megfelelően az utókezelést, hogy szemöldöke megfelelően gyógyuljon a sminktetoválás után.

A sminktetoválás utáni első 7-14 napban tartsa szemöldökét a lehető legtisztábban és legszárazabban. Az első 24-48 órában kb. 2 óránként finom, de határozott mozdulattal törölje át egy nedves vattával.

A második naptól kezdődve kenheti az általunk biztosított krémmel, vékonyan, tiszta fültisztítóval.

A túl sok folyadék, víz, izzadság és olaj a vékony filmréteg helyett hegesedést eredményez, amely miatt foltos lehet a tetoválás.

Mit ne tegyünk?

Ne érintse vagy vakarja szemöldökét – az érintés vagy piszkálás irritációt, fertőzést és pigmentvesztést okozhat.

A sminktetoválás után legalább 2-5 napig kerülje a sporttevékenységet a fokozott izzadás miatt. Ezt követően a kíméletes testmozgás már engedélyezett.

Az irritáció és a szennyeződés elkerülése érdekében sminktetoválás után 1-2 hétig ne használjon sminket, tisztítószereket, krémeket, szemöldöke vagy azok közelébe.

Ne használjon szaunát, gőzfürdőt vagy uszodát a sminktetoválás után 2 hétig az izzadás, az ajkak nedvesedésének kockázata és a higiénia miatt.

Sminktetoválás után kerülje a “pusziszkodást” cicával-kutyával, mindig mosson kezet mielőtt szemöldökéhez érne.

Az irritáció és a szennyeződés elkerülése érdekében a sminktetoválás után 2 hétig kerülje az arcpakolást, szempilla hosszabbítást, egyéb szépségápolási kezelést.

Az sminktetoválás után 4 hétig ne használjon szoláriumot, kémiai hámlasztást vagy bármilyen erős arckezelést, mivel a bőre nem gyógyult meg eléggé.

Soha ne használjon öregedésgátló krémeket, kémiai hámlasztást, savakat vagy retinolokat szemöldökén vagy annak közelében!

Ezek a termékek lecsupaszítják a bőrt / megváltoztatják a bőrét, és a bennük lévő vegyi anyagok reakcióba lépnek és hatással lesznek a kezelés során felvitt pigmentre / annak megtartására.

Sminktetoválás utáni legjobb tippek

Tisztításkor ügyeljen arra, hogy finoman, de olyan erővel tisztítsa meg szemöldökét, hogy valóban megtisztítsa azokat, de ne túl erősen, hogy megsértse azt, irritálva a tetoválást.

Ha közeledik a tetoválás utáni 14. nap és még mindig sok hámlás maradt, akkor valószínűleg nem tisztította elég erősen, vagy nem tartotta eléggé hidratálva és többet kell tisztítania és hidratálnia, hogy segítse a filmréteg leoldódását.

Ha szemöldökét extrán hámlónak vagy hegesnek érzékeli, ne kompenzálja túl az ápoló krémmel mert így késlelteti a gyógyulási folyamatot.

II. Szemhéj tetoválás

Sminktetoválás (szemhéj) tetoválás gyógyulási folyamat I.

A sminktetoválás utáni gyógyulási folyamat türelmet igényel. Kérjük, olvassa el az alábbi információkat, mivel a gyógyult eredmény nagyban függ attól, hogy mennyire tudja követni a sminktetoválás utókezelési tanácsokat.

Fontos, hogy várjon, amíg a szemhéj megfelelően meggyógyul, hiszen a végleges eredményt csak ekkor fogja látni. Amennyiben a sminktetoválás a gyógyulás után is változtatást igényelne, a korrekciót ingyen elvégezzük. A korrekciós kezelés alkalmával bármilyen változtatást elvégezhetünk – sok vendégünk merészebb ilyen esetben, hiszen már volt ideje alkalmazkodni az új tetoválásához, valamint magabiztosabbnak érzi magát a szemhéj tetoválás folyamatát illetően.

A sminktetoválás utáni első néhány napban a következőket tapasztalhatja: szem körüli duzzanat, véraláfutás, érzékenység. Ez egy friss szemhéj tetoválás a test nagyon érzékeny területén, amelynek időre van szüksége a gyógyuláshoz. A következő néhány napban továbbra is előfordulhat enyhe érzékenység, valamint a szem körüli némi feszülés vagy viszketés. Ez normális, megnyugodhat, a bőre gyógyul.

Ha szemhéját tisztán és szárazon tartja, akkor csak egy vékony filmréteg (a leégéshez hasonló hámlás, nem pedig heg) fog megjelenni. A sminktetoválás felületén található filmréteg a 5-7. nap körül magától hámlani kezd, ugyanakkor nem biztos, hogy egyenletesen hámlik le. Ez idő alatt a szeménél viszketést érezhet, mivel a filmréteg leválik. Hagyja békén a vékony filmréteget, a piszkálás irritációt és hegeket okozhat és a kezelt területre felvitt pigmenteknek árthat, amely egyenetlenségeket és üres foltokat eredményez.

Sminktetoválás (szemhéj) tetoválás gyógyulási folyamat II.

A legjobb eredmény elérése érdekében hagyja a sminktetoválás területét természetes módon gyógyulni.

A felvitt pigment a gyógyulási folyamatos során elhalványulhat, a szín zavarosnak és fényesnek tűnhet.

Miért? A sminktetoválás nem olyan mély, mint egy “normál” tetoválás – az új gyógyuló bőr elkezdi befedni a pigmentet és amikor a bőr és a pigment elkezd rendeződni (2-4 hét között), észreveheti, hogy a szemhéj tetoválás “elkezd visszatérni”. Ugyanakkor a sminktetoválás eleve nem tűnt el, csak nehezebb volt látni a vastagabb gyógyuló bőrrétegen keresztül. Ha a szín az 5-6. héten még mindig gyenge/foltos, akkor se aggódjon! Ebben az esetben ingyenes korrekciós kezelést biztosítunk.

A gyógyulás minden ügyfélnél egyedi, és fontos, hogy tisztában legyen azzal, hogy 12/18/24 havonta szüksége lesz egy színerősítésre, hogy megőrizze a tetoválás élénkségét. A fekete szín mindig a leghosszabb ideig halványul, így valószínűleg kevesebbszer kell majd felfrissítenie a tetoválását, mint bármely más sminktetoválást, mint például az ajaktetoválást vagy szemöldök tetoválást.

Amikor elkészül a sminktetoválás, mindent megteszünk, hogy segítsük a megfelelő gyógyulásban. Ezt követően azonban az Ön életmódja, életkora, genetikája és bőrtípusa hozzájárul a sminktetoválás megőrzéséhez.

Egyéb dolgok, amelyek hozzájárulhatnak a sminktetoválás korai fakuláshoz

Gyakori testmozgás és izzadás, gyors anyagcsere, vashiány, pajzsmirigy alulműködés, különböző gyógyszerek, ajakhámlasztót használ, szoláriumozik, napozik, nem használ fényvédőt, dohányzik, öregedésgátló termékeket használ a szemhéján a szemhéj tetoválás gyorsabban fog halványulni, és rendszeresebb javításra lesz szüksége.

A tartós sminkelés elsősorban művészet, másodsorban tudomány. A sminktetoválás eredményei mindenkinél eltérőek lesznek, és továbbra is szükség lehet szemceruza használatára, különösen akkor, ha nagy fedésű, karakteres sminket visel. Az arc két oldala nem egyforma vagy tökéletesen szimmetrikus, és bár a tökéletes szimmetria elérése a célunk, semmi sem garantált vagy 100%-ban tökéletes. Ugyanakkor számtalan vendég távozott tőlünk mosolyogva és a mai napig imádja a Beautysalonban készült szemhéj tetoválását.

Mit tegyünk?

Kövesse megfelelően az utókezelést, hogy szemhéja megfelelően gyógyuljon a sminktetoválás után.

A sminktetoválás utáni első 5-10 napban tartsa szemeit a lehető legtisztábban és legszárazabban. Az első 24 órában finom, de határozott mozdulattal törölje át egy nedves vattával, ezután ne kenje be semmivel.

A túl sok folyadék, víz, izzadság és olaj a vékony filmréteg helyett hegesedést eredményez, amely miatt foltos lehet a tetoválás.

Ha nagyon viszket húzódik, bekenheti vékonyan a kapott ápolókrémmel, de a száraz gyógyulás a javasolt.

Ha szemhéját duzzadtnak érzik, zúzódás jeleit látja, használjon jégpakolást (valami tiszta anyagba csomagolva).

Víz érheti, de áztatni TILOS!

Mit ne tegyünk?

Ne érintse vagy vakarja szemhéját – az érintés vagy piszkálás irritációt, fertőzést és pigmentvesztést okozhat.

A sminktetoválás után legalább 2-5 napig kerülje a sporttevékenységet a fokozott izzadás miatt. Ezt követően a kíméletes testmozgás már engedélyezett.

Az irritáció és a keresztszennyeződés elkerülése érdekében sminktetoválás után 1-2 hétig ne használjon szempilla spirált, tisztítószereket, krémeket, szemceruzát stb. szemei vagy azok közelébe.

Ne használjon szaunát, gőzfürdőt vagy uszodát a sminktetoválás után 2 hétig az izzadás, az ajkak nedvesedésének kockázata és a higiénia miatt.

Sminktetoválás után kerülje a “pusziszkodást” cicával-kutyával, mindig mosson kezet mielőtt ajkaihoz érne.

Az irritáció és a keresztszennyeződés elkerülése érdekében a smink tetoválás után 2 hétig kerülje az arcpakolást vagy egyéb szépségápolási kezelést.

Az sminktetoválás után 4 hétig ne használjon szoláriumot, kémiai hámlasztást vagy bármilyen erős arckezelést, mivel a bőre nem gyógyult meg eléggé.

Soha ne használjon öregedésgátló krémeket, kémiai hámlasztást, savakat vagy retinolokat szemhéján vagy annak közelében!

Ezek a termékek lecsupaszítják a bőrt / megváltoztatják a bőrét, és a bennük lévő vegyi anyagok reakcióba lépnek és hatással lesznek a kezelés során felvitt pigmentre / annak megtartására.

Sminktetoválás utáni legjobb tippek

Tisztításkor ügyeljen arra, hogy finoman, de olyan erővel tisztítsa meg szemhéját, hogy valóban megtisztítsa azokat, de ne túl erősen, hogy megsértse azt, irritálva a tetoválást.

Ha közeledik a tetoválás utáni 10. nap és még mindig sok hámlás maradt, akkor valószínűleg nem tisztította elég erősen, vagy nem tartotta eléggé hidratálva és többet kell tisztítania és hidratálnia, hogy segítse a filmréteg leoldódását.

Ha szemhéját extrán hámlónak vagy hegesnek érzékeli, ne kompenzálja túl az ápoló krémmel mert így késlelteti a gyógyulási folyamatot.

III. Ajaktetoválás

Sminktetoválás (ajaktetoválás) gyógyulási folyamat I.

Az sminktetoválás utáni gyógyulási folyamat türelmet igényel. Kérjük, olvassa el az alábbi információkat, mivel a gyógyult eredmény nagyban függ attól, hogy mennyire tudja követni az utókezelési tanácsokat.

Fontos, hogy várjon, amíg a sminktetoválás után az ajkai megfelelően meggyógyulnak, hiszen a végleges eredményt csak ekkor fogja látni. Amennyiben a sminktetoválás gyógyulás után is változtatást igényelne, a korrekciót ingyen elvégezzük. A korrekciós kezelés alkalmával bármilyen változtatást elvégezhetünk – sok vendégünk merészebb ilyen esetben, hiszen már volt ideje alkalmazkodni az új ajkaihoz, valamint magabiztosabbnak érzi magát az sminktetoválás folyamatát illetően.

Az sminktetoválás utáni első néhány napban a következőket tapasztalhatja: duzzanat, véraláfutás, szárazság, bizsergés és érzékenység. Ez egy friss ajaktetoválás egy érzékeny bőrfelületen, amelynek időre van szüksége a gyógyuláshoz. A következő néhány napban folytatódhat a szárazság érzete és az érzékenység, valamint némi feszülést is tapasztalhat. Az ajkai úgy érezhetik, mintha meg kellene repedniük, amikor mozgatja a száját. Ez normális, megnyugodhat, a bőre gyógyul.

Ha ajkait tisztán tartja és hidratálja, akkor csak egy vékony filmréteg (nem heg) fog megjelenni azokon. A filmréteg a 3. nap körül magától hámlani kezd, ugyanakkor nem biztos, hogy egyenletesen hámlik le. Ez idő alatt az ajkait feszültnek, repedezettnek és viszketőnek érezheti. Hagyja békén a vékony filmréteget a piszkálás irritációt és hegeket okozhat és a kezelt területre felvitt pigmenteknek árthat, amely egyenetlenségeket és üres foltokat eredményez.

Sminktetoválás (ajaktetoválás) gyógyulási folyamat II.

A legjobb eredmény elérése érdekében hagyja a sminktetoválás területét természetes módon gyógyulni és ajkait mindig hidratálja, hogy segítsen megnyugtatni és gyógyítani azokat. A sminktetoválás kezdeti színe az első gyógyulási folyamat során 50-60%-al halványul el.

Amíg a vékony filmréteg hámlik, úgy tűnhet, hogy a sminktetoválás nem sikerült jól. A szín gyengének tűnhet, vagy úgy láthatja, mintha a pigment eltűnne.

Miért? A sminktetoválás nem olyan mély, mint egy “normál” tetoválás – az új gyógyuló bőr elkezdni befedni a pigmentet és amikor a bőr és a pigment elkezd rendeződni (2-4 hét között), észreveheti, hogy az sminktetoválása “elkezd visszatérni”. Ugyanakkor a sminktetoválás eleve nem tűnt el, csak nehezebb volt látni a vastagabb gyógyuló bőrrétegen keresztül. Ha a szín az 5-6. héten még mindig gyenge/foltos, akkor se aggódjon! Ebben az esetben ingyenes korrekciós kezelést biztosítunk.

A gyógyulás minden ügyfélnél egyedi, és fontos, hogy tisztában legyen azzal, hogy 12/18/24 havonta szüksége lesz egy színerősítésre, hogy megőrizze az ajaktetoválás élénkségét.

Amikor elkészül a sminktetoválás, mindent megteszünk, hogy segítsük a megfelelő gyógyulásban. Ezt követően azonban az Ön életmódja, életkora, genetikája és bőrtípusa hozzájárul az ajaktetoválás megőrzéséhez.

Egyéb dolgok, amelyek hozzájárulhatnak a sminktetoválás korai fakuláshoz

Ajkait rendszeresen harapdálja, gyakori testmozgás és izzadás, gyors anyagcsere, vashiány, pajzsmirigy alulműködés, különböző gyógyszerek, ajakhámlasztót használ, szoláriumozik, napozik, nem használ fényvédőt, dohányzik, öregedésgátló termékeket használ az ajkán, vagy az sminktetoválás után feltölteti az ajkait, az sminktetoválása gyorsabban fog halványulni, és rendszeresebb javításra lesz szüksége.

A tartós sminkelés elsősorban művészet, másodsorban tudomány. A sminktetoválás eredményei mindenkinél eltérőek lesznek, és továbbra is szükség lehet szájceruza, szájfény vagy rúzs használatára, különösen akkor, ha nagy fedésű, karakteres sminket visel. Az arc két oldala nem egyforma vagy tökéletesen szimmetrikus, és bár a tökéletes szimmetria elérése a célunk, semmi sem garantált vagy 100%-ban tökéletes. Ugyanakkor számtalan vendég távozott tőlünk mosolyogva és a mai napig imádja a Beautysalonban készült ajaktetoválását.

Mit tegyünk?

Az első 5-10 napban tartsa ajkait a lehető legtisztábban és legszárazabban, de hidratáltan. Az első 24-48 órában kb. 2 óránként törölje át egy nedves vattával, finom, de határozott mozdulattal.

A túl sok folyadék, víz, izzadság és olaj a vékony filmréteg helyett hegesedést eredményez, amely miatt foltos lehet az ajaktetoválás.

Az ajkakat a második naptól kenheti az általunk biztosított krémmel, vékonyan, tiszta fültisztító pálcikával.

Ha ajkait duzzadtnak érzik, használjon jégpakolást (valami tiszta anyagba csomagolva).

Használjon szívószálat ivás közben, és kerülje a sós vagy fűszeres ételeket.

Víz érheti, de áztatni TILOS! Ha a varr leesett, fényvédő használata ajánlott télen-nyáron.

Mit ne tegyünk?

Ne érintse, harapdálja vagy vakarja ajkait – az érintés vagy piszkálás irritációt, fertőzést és pigmentvesztést okozhat.

A kezelés után legalább 2-5 napig kerülje a sporttevékenységet a fokozott izzadás miatt. Ezt követően a kíméletes testmozgás már engedélyezett.

Az irritáció és a keresztszennyeződés elkerülése érdekében sminktetoválás után 1-2 hétig ne tegyen ajakceruzát, rúzst, szájfényt, tisztítószereket, krémeket stb. az ajkaira vagy azok közelébe.

Ne használjon szaunát, gőzfürdőt vagy uszodát a sminktetoválás 1 hétig az izzadás, az ajkak nedvesedésének kockázata és a higiénia miatt.

Sminktetoválás után kerülje a “pusziszkodást” cicával-kutyával, mindig mosson kezet mielőtt ajkaihoz érne.

Az irritáció és a keresztszennyeződés elkerülése érdekében sminktetoválás 1 hétig kerülje az arcpakolást vagy egyéb szépségápolási kezelést.

Az sminktetoválás után 4 hétig ne végeztessen ajakfeltöltést, ne használjon szoláriumot, kémiai hámlasztást vagy bármilyen erős arckezelést, mivel a bőre nem gyógyult meg eléggé.

Soha ne használjon öregedésgátló krémeket, kémiai hámlasztást, savakat vagy retinolokat az ajkán vagy annak közelében!

Ezek a termékek lecsupaszítják a bőrt / megváltoztatják a bőrét, és a bennük lévő vegyi anyagok reakcióba lépnek és hatással lesznek a kezelés során felvitt pigmentre / annak megtartására.

Sminktetoválás utáni legjobb tippek

Sminktetoválás után tisztításkor ügyeljen arra, hogy finoman, de olyan erővel tisztítsa meg az ajakit, hogy valóban megtisztítsa azokat, de ne túl erősen, hogy megsértse azt, irritálva az ajaktetoválást.

Ha közeledik a sminktetoválás utáni 10. nap és még mindig sok hámlás maradt, akkor valószínűleg nem tisztította elég erősen, vagy nem tartotta eléggé hidratálva és többet kell tisztítania és hidratálnia, hogy segítse a filmréteg leoldódását.

 725 total views,  8 views today