Rita Smilak
Rita Smilak
2023-09-21
Szemöldök tetováló workshopon voltam Annánál. Kiváló, precíz, gyakorlatias oktatást kaptam. Hasznos tanácsokkal látott el, amik nem feltétlen vannak benne egy tankönyvben, és csak az évek tapasztalatával jönne rá az ember. De nekem külön tetszett, hogy Anna ezekre is kitért. Nyugodt szívvel ajánlom kezdőknek és olyanoknak is, akik ezelott nem kaptam megfelelő oktatást.
Anita Bailadora
Anita Bailadora
2023-09-11
Anna és Abigél is nagyon kedvesek, magas színvonalú szolgáltatást nyújtanak egy nagyon kellemes szalonban. 🥰
Zsuzsi Stanford
Zsuzsi Stanford
2023-09-07
Most jártam először Annánál és ugyanakkor ez volt az első műszempillám is. Kicsit aggódtam, hogy mi hogyan fog történni, hisz sosem volt még pillám. Amint beléptem a szalonba, rögtön le voltam nyűgözve. Gyönyörű, tiszta és világos. Anna már az első perctől kezdve rettentő kedves volt velem, minden lépést elmagyarázta és közösen átbeszéltük a pilla stílusát. Az építési folyamat közben végig beszélgettünk és nagyon jó volt a hangulat. Gyönyörű munkát végzett, el sem hittem hogy így átalakította a szempilláimat! Szívvel ajánlom!
Reka Forgach
Reka Forgach
2023-09-07
Anna is incredible. I got my eyebrows microbladed by her and went back for the usual second appointment a year later (i live out of town). She remembered everything about me, my brow shape and shade, and was super attentive throughout the hour. On top of that she clearly loves her craft and has a sparkling personality - which made me confident that my brows would be unique and fitting to me, and that I would have a good time during the treatment. The appointment was at 8am and both of those came true - which was a victory in and of itself for someone like me who is not an early bird at all!! Highly recommend.
Júlia Zsiákné Kanyar
Júlia Zsiákné Kanyar
2023-07-27
Anna egy tünemény, amellett nagyon magas színvonalon dolgozik, és látszik, hogy imádja a munkáját. Köszönöm ezúton is a gyönyörűen sikerült szemöldök tetoválást, jövök még más kezelésekre is! 🙂
Èvi Marosi
Èvi Marosi
2023-07-12
Carbon peeling kezelésen jártam többször a szalonban és tökéletesen rendbe tette a rendszeresen gyullad és hegesedett arcbőröm. Szívből ajánlom hasonló problémával ezt a kezelést!! Abigél és Anna nagyon kedvesek, figyelmesek és ezt megkoronázzák még a profi szakmai tudásukkal. Szívesen járok vissza hozzájuk! 🥰🥰🤍🤍🤍
Maria Remeczky
Maria Remeczky
2023-07-07
A tökéletes beleérzéssel és igényes szakmai tudással alkotó Abigél gyönyörü, hozzám illö, megtévesztöen természetes szempillákat varázsol nekem. Igazi örömben és dicséretekben van részem, mert legalább 10 évvel fiatalabbnak látnak ezzel az emberek. Abigél és Anna a legmagasabb szinvonalon dolgoznak együtt. Ök igazi tehetségek. Szivböl gratulálok sikerükhöz !!
Katalin Gönczöl
Katalin Gönczöl
2023-07-05
Profi munka! Kellemes környezet! Tökéletes végeredmény! Imádom, hogy felkelés után egyből ki vagyok sminkelve! Köszönöm szépen! 🥰
sminktetoválás

Legyen természetes, de látszódjon: Prémium minőségű, természetes sminktetoválás Visnyár Anna profi sminktetováló luxus szalonjában az Oktogonon. Nálunk mindig a vendég az első, minden sminktetoválás Visnyár Anna munkája, így garantáljuk a prémium minőséget, amelyre a „futószalag” elven működő sminktetováló szalonokban nincs, vagy csak magasabb áron van garancia.

30% kedvezmény valamennyi tetoválás eltávolításra.

The English menu can be found here.

Sminktetoválás gyógyulási folyamata és utókezelési tanácsok

I. Szemöldök tetoválás

szemöldöke gyógyulás

Sminktetoválás (szemöldök) gyógyulási folyamat I.

A szemöldök tetoválás utáni gyógyulási folyamat türelmet igényel. Kérjük, olvassa el az alábbi információkat, mivel a gyógyult eredmény nagyban függ attól, hogy mennyire tudja követni az utókezelési tanácsokat.

Fontos, hogy sminktetoválás után várjon, amíg a szemöldöke megfelelően meggyógyul, hiszen a végleges eredményt csak ekkor fogja látni. Amennyiben a sminktetoválás a gyógyulás után is változtatást igényelne, a korrekciót ingyen elvégezzük. A korrekciós kezelés alkalmával bármilyen változtatást elvégezhetünk – sok vendégünk merészebb ilyen esetben, hiszen már volt ideje alkalmazkodni az új tetoválásához, valamint magabiztosabbnak érzi magát a sminktetoválás folyamatát illetően.

Az sminktetoválás utáni első néhány napban a következőket tapasztalhatja: szemöldökénél melegséget érezhet, körülötte duzzanat, bőrpír tapasztalható. Ez egy friss sminktetoválás a test érzékeny területén, amelynek időre van szüksége a gyógyuláshoz. A következő néhány napban továbbra is előfordulhat enyhe érzékenység, valamint a szem körüli némi feszülés vagy viszketés. Ez normális, megnyugodhat, a bőre gyógyul.

Ha szemöldökét tisztán és szárazon tartja, akkor csak egy vékony filmréteg (a leégéshez hasonló hámlás, nem pedig heg) fog megjelenni a sminktetoválás felületén. A filmrétegtől szemöldöke sötétebbnek fog tűnni, mint a sminktetoválás utáni első megtekintéskor, azonban más színe lesz a gyógyulás után. A filmréteg a 5-10. nap körül magától hámlani kezd, ugyanakkor az sem biztos, hogy egyenletesen hámlik le. Ez idő alatt a szemöldökénél viszketést érezhet, mivel a filmréteg leválik. Hagyja békén a sminktetoválás felületén lévő vékony filmréteget, a piszkálás irritációt és hegeket okozhat és a kezelt területre felvitt pigmenteknek árthat, amely egyenetlenségeket és üres foltokat eredményez. Ha a vékony filmréteg lehámlik, a szemöldök színe körülbelül 50%-al világosabbnak fog tűnni, és a forma is a méretére zsugorodik

Sminktetoválás (szemöldök) tetoválás gyógyulási folyamat II.

A legjobb eredmény elérése érdekében hagyja a sminktetoválás területét természetes módon gyógyulni.

A sminktetoválás során felvitt pigment a gyógyulási folyamatos során elhalványulhat, a szín zavarosnak és fényesnek tűnhet.

Miért? A sminktetoválás nem olyan mély, mint egy „normál” tetoválás – az új gyógyuló bőr elkezdi befedni a pigmentet és amikor a bőr és a pigment elkezd rendeződni (2-4 hét között), észreveheti, hogy a szemöldök tetoválás „elkezd visszatérni”. Ugyanakkor a sminktetoválás eleve nem tűnt el, csak nehezebb volt látni a vastagabb gyógyuló bőrrétegen keresztül. Ha a szín az 5-6. héten még mindig gyenge/foltos, akkor se aggódjon! Ebben az esetben ingyenes korrekciós kezelést biztosítunk.

A gyógyulás minden ügyfélnél egyedi, és fontos, hogy tisztában legyen azzal, hogy 12/18/24 havonta szüksége lesz egy színerősítésre, hogy megőrizze a sminktetoválás élénkségét.

Amikor elkészül a sminktetoválás, mindent megteszünk, hogy segítsük a megfelelő gyógyulásban. Ezt követően azonban az Ön életmódja, életkora, genetikája és bőrtípusa hozzájárul a sminktetoválás megőrzéséhez.

Egyéb dolgok, amelyek hozzájárulhatnak a sminktetoválás korai fakuláshoz

Gyakori testmozgás és izzadás, gyors anyagcsere, vashiány, pajzsmirigy alulműködés, különböző gyógyszerek, ajakhámlasztót használ, szoláriumozik, napozik, nem használ fényvédőt, dohányzik, öregedésgátló termékeket használ a szemöldökén, a sminktetoválás gyorsabban fog halványulni, és rendszeresebb javításra lesz szüksége.

A tartós sminkelés elsősorban művészet, másodsorban tudomány. A sminktetoválás eredményei mindenkinél eltérőek lesznek, és továbbra is szükség lehet szemöldök ceruza, vagy púder használatára, különösen akkor, ha nagy fedésű, karakteres sminket visel. Az arc két oldala nem egyforma vagy tökéletesen szimmetrikus, és bár a tökéletes szimmetria elérése a célunk, semmi sem garantált vagy 100%-ban tökéletes. Ugyanakkor számtalan vendég távozott tőlünk mosolyogva és a mai napig imádja a Beautysalonban készült sminktetoválását.

sminktetoválás után igen

Mit tegyünk?

Kövesse megfelelően az utókezelést, hogy szemöldöke megfelelően gyógyuljon a sminktetoválás után.

A sminktetoválás utáni első 7-14 napban tartsa szemöldökét a lehető legtisztábban és legszárazabban. Az első 24-48 órában kb. 2 óránként finom, de határozott mozdulattal törölje át egy nedves vattával.

A második naptól kezdődve kenheti az általunk biztosított krémmel, vékonyan, tiszta fültisztítóval.

A túl sok folyadék, víz, izzadság és olaj a vékony filmréteg helyett hegesedést eredményez, amely miatt foltos lehet a tetoválás.

sminktetoválás után nem

Mit ne tegyünk?

Ne érintse vagy vakarja szemöldökét – az érintés vagy piszkálás irritációt, fertőzést és pigmentvesztést okozhat.

A sminktetoválás után legalább 2-5 napig kerülje a sporttevékenységet a fokozott izzadás miatt. Ezt követően a kíméletes testmozgás már engedélyezett.

Az irritáció és a szennyeződés elkerülése érdekében sminktetoválás után 1-2 hétig ne használjon sminket, tisztítószereket, krémeket, szemöldöke vagy azok közelébe.

Ne használjon szaunát, gőzfürdőt vagy uszodát a sminktetoválás után 2 hétig az izzadás, az ajkak nedvesedésének kockázata és a higiénia miatt.

Sminktetoválás után kerülje a „pusziszkodást” cicával-kutyával, mindig mosson kezet mielőtt szemöldökéhez érne.

Az irritáció és a szennyeződés elkerülése érdekében a sminktetoválás után 2 hétig kerülje az arcpakolást, szempilla hosszabbítást, egyéb szépségápolási kezelést.

Az sminktetoválás után 4 hétig ne használjon szoláriumot, kémiai hámlasztást vagy bármilyen erős arckezelést, mivel a bőre nem gyógyult meg eléggé.

Soha ne használjon öregedésgátló krémeket, kémiai hámlasztást, savakat vagy retinolokat szemöldökén vagy annak közelében!

Ezen termékek megváltoztatják bőrét, a bennük lévő vegyi anyagok reakcióba lépnek, hatással lesznek a kezelés során felvitt pigment megtartására.

Sminktetoválás utáni legjobb tippek

Tisztításkor ügyeljen arra, hogy finoman, de olyan erővel tisztítsa meg szemöldökét, hogy valóban megtisztítsa azokat, de ne túl erősen, hogy megsértse azt, irritálva a tetoválást.

Mi a teendő, ha közeledik a sminktetoválás utáni 14. nap és még mindig sok hámlás maradt? Valószínűleg nem tisztította elég erősen, vagy nem tartotta eléggé hidratálva és többet kell tisztítania és hidratálnia, hogy segítse a filmréteg leoldódását.

Ha szemöldökét extrán hámlónak vagy hegesnek érzékeli, ne kompenzálja túl az ápoló krémmel mert így késlelteti a gyógyulási folyamatot.

II. Szemhéj tetoválás

tetoválás gyógyulás

Sminktetoválás (szemhéj) tetoválás gyógyulási folyamat I.

A sminktetoválás utáni gyógyulási folyamat türelmet igényel. Kérjük, olvassa el az alábbi információkat, mivel a gyógyult eredmény nagyban függ attól, hogy mennyire tudja követni a sminktetoválás utókezelési tanácsokat.

Fontos, hogy várjon, amíg a szemhéj megfelelően meggyógyul, hiszen a végleges eredményt csak ekkor fogja látni. Amennyiben a sminktetoválás a gyógyulás után is változtatást igényelne, a korrekciót ingyen elvégezzük. A korrekciós kezelés alkalmával bármilyen változtatást elvégezhetünk – sok vendégünk merészebb ilyen esetben, hiszen már volt ideje alkalmazkodni az új tetoválásához, valamint magabiztosabbnak érzi magát a szemhéj tetoválás folyamatát illetően.

A sminktetoválás utáni első néhány napban a következőket tapasztalhatja: szem körüli duzzanat, véraláfutás, érzékenység. Ez egy friss szemhéj tetoválás a test nagyon érzékeny területén, amelynek időre van szüksége a gyógyuláshoz. A következő néhány napban továbbra is előfordulhat enyhe érzékenység, valamint a szem körüli némi feszülés vagy viszketés. Ez normális, megnyugodhat, a bőre gyógyul.

Ha szemhéját tisztán és szárazon tartja, akkor csak egy vékony filmréteg (a leégéshez hasonló hámlás, nem pedig heg) fog megjelenni. A sminktetoválás felületén található filmréteg a 5-7. nap körül magától hámlani kezd, ugyanakkor az sem biztos, hogy egyenletesen hámlik le. Ez idő alatt a szeménél viszketést érezhet, mivel a filmréteg leválik. Hagyja békén a vékony filmréteget, a piszkálás irritációt és hegeket okozhat és a kezelt területre felvitt pigmenteknek árthat, amely egyenetlenségeket és üres foltokat eredményez.

Sminktetoválás (szemhéj) tetoválás gyógyulási folyamat II.

A legjobb eredmény elérése érdekében hagyja a sminktetoválás területét természetes módon gyógyulni.

A felvitt pigment a gyógyulási folyamatos során elhalványulhat, a szín zavarosnak és fényesnek tűnhet.

Miért? A sminktetoválás nem olyan mély, mint egy „normál” tetoválás – az új gyógyuló bőr elkezdi befedni a pigmentet és amikor a bőr és a pigment elkezd rendeződni (2-4 hét között), észreveheti, hogy a szemhéj tetoválás „elkezd visszatérni”. Ugyanakkor a sminktetoválás eleve nem tűnt el, csak nehezebb volt látni a vastagabb gyógyuló bőrrétegen keresztül. Ha a szín az 5-6. héten még mindig gyenge/foltos, akkor se aggódjon! Ebben az esetben ingyenes korrekciós kezelést biztosítunk.

A gyógyulás minden ügyfélnél egyedi, és fontos, hogy tisztában legyen azzal, hogy 12/18/24 havonta szüksége lesz egy színerősítésre, hogy megőrizze a tetoválás élénkségét. A fekete szín mindig a leghosszabb ideig halványul, így valószínűleg kevesebbszer kell majd felfrissítenie a tetoválását, mint bármely más sminktetoválást, mint például az ajaktetoválást vagy szemöldök tetoválást.

Amikor elkészül a sminktetoválás, mindent megteszünk, hogy segítsük a megfelelő gyógyulásban. Ezt követően azonban az Ön életmódja, életkora, genetikája és bőrtípusa hozzájárul a sminktetoválás megőrzéséhez.

Egyéb dolgok, amelyek hozzájárulhatnak a sminktetoválás korai fakuláshoz

Gyakori testmozgás és izzadás, gyors anyagcsere, vashiány, pajzsmirigy alulműködés, különböző gyógyszerek, ajakhámlasztót használ, szoláriumozik, napozik, nem használ fényvédőt, dohányzik, öregedésgátló termékeket használ a szemhéján a szemhéj tetoválás gyorsabban fog halványulni, és rendszeresebb javításra lesz szüksége.

A tartós sminkelés elsősorban művészet, másodsorban tudomány. A sminktetoválás eredményei mindenkinél eltérőek lesznek, és továbbra is szükség lehet szemceruza használatára, különösen akkor, ha nagy fedésű, karakteres sminket visel. Az arc két oldala nem egyforma vagy tökéletesen szimmetrikus, és bár a tökéletes szimmetria elérése a célunk, semmi sem garantált vagy 100%-ban tökéletes. Ugyanakkor számtalan vendég távozott tőlünk mosolyogva és a mai napig imádja a Beautysalonban készült szemhéj tetoválását.

Mit tegyünk?

Kövesse megfelelően az utókezelést, hogy szemhéja megfelelően gyógyuljon a sminktetoválás után.

A sminktetoválás utáni első 5-10 napban tartsa szemeit a lehető legtisztábban és legszárazabban. Az első 24 órában finom, de határozott mozdulattal törölje át egy nedves vattával, ezután ne kenje be semmivel.

A túl sok folyadék, víz, izzadság és olaj a vékony filmréteg helyett hegesedést eredményez, amely miatt foltos lehet a tetoválás.

Ha nagyon viszket húzódik, bekenheti vékonyan a kapott ápolókrémmel, de a száraz gyógyulás a javasolt.

Ha szemhéját duzzadtnak érzik, zúzódás jeleit látja, használjon jégpakolást (valami tiszta anyagba csomagolva).

Víz érheti, de áztatni TILOS!

Mit ne tegyünk?

Ne érintse vagy vakarja szemhéját – az érintés vagy piszkálás irritációt, fertőzést és pigmentvesztést okozhat.

A sminktetoválás után legalább 2-5 napig kerülje a sporttevékenységet a fokozott izzadás miatt. Ezt követően a kíméletes testmozgás már engedélyezett.

Az irritáció és a keresztszennyeződés elkerülése érdekében sminktetoválás után 1-2 hétig ne használjon szempilla spirált, tisztítószereket, krémeket, szemceruzát stb. szemei vagy azok közelébe.

Ne használjon szaunát, gőzfürdőt vagy uszodát a sminktetoválás után 2 hétig az izzadás, az ajkak nedvesedésének kockázata és a higiénia miatt.

Sminktetoválás után kerülje a „pusziszkodást” cicával-kutyával, mindig mosson kezet mielőtt ajkaihoz érne.

Az irritáció és a keresztszennyeződés elkerülése érdekében a smink tetoválás után 2 hétig kerülje az arcpakolást vagy egyéb szépségápolási kezelést.

Az sminktetoválás után 4 hétig ne használjon szoláriumot, kémiai hámlasztást vagy bármilyen erős arckezelést, mivel a bőre sem gyógyult meg eléggé.

Soha ne használjon öregedésgátló krémeket, kémiai hámlasztást, savakat vagy retinolokat szemhéján vagy annak közelében!

Ezen termékek megváltoztatják bőrét, a bennük lévő vegyi anyagok reakcióba lépnek, hatással lesznek a kezelés során felvitt pigment megtartására.

Sminktetoválás utáni legjobb tippek

Tisztításkor ügyeljen arra, hogy finoman, de olyan erővel tisztítsa meg szemhéját. Figyeljen, hogy valóban megtisztítsa azokat, de ne túl erősen, hogy megsértse azt, irritálva a tetoválást.

Mi a teendő, ha közeledik a sminktetoválás utáni 10. nap és még mindig sok hámlás maradt? Valószínűleg nem tisztította elég erősen, vagy nem tartotta eléggé hidratálva és többet kell tisztítania és hidratálnia, hogy segítse a filmréteg leoldódását..

Ha szemhéját extrán hámlónak vagy hegesnek érzékeli, ne kompenzálja túl az ápoló krémmel mert így késlelteti a gyógyulási folyamatot.

III. Ajaktetoválás

sminktetoválás gyógyulás

Sminktetoválás (ajaktetoválás) gyógyulási folyamat I.

Az sminktetoválás utáni gyógyulási folyamat türelmet igényel. Kérjük, olvassa el az alábbi információkat, mivel a gyógyult eredmény nagyban függ attól, hogy mennyire tudja követni az utókezelési tanácsokat.

Fontos, hogy várjon, amíg a sminktetoválás után az ajkai megfelelően meggyógyulnak, hiszen a végleges eredményt csak ekkor fogja látni. Amennyiben a sminktetoválás gyógyulás után is változtatást igényelne, a korrekciót ingyen elvégezzük. A korrekciós kezelés alkalmával bármilyen változtatást elvégezhetünk – sok vendégünk merészebb ilyen esetben, hiszen már volt ideje alkalmazkodni az új ajkaihoz, valamint magabiztosabbnak érzi magát az sminktetoválás folyamatát illetően.

Az sminktetoválás utáni első néhány napban a következőket tapasztalhatja: duzzanat, véraláfutás, szárazság, bizsergés és érzékenység. Ez egy friss ajaktetoválás egy érzékeny bőrfelületen, amelynek időre van szüksége a gyógyuláshoz. A következő néhány napban folytatódhat a szárazság érzete és az érzékenység, valamint némi feszülést is tapasztalhat. Az ajkai úgy érezhetik, mintha meg kellene repedniük, amikor mozgatja a száját. Ez normális, megnyugodhat, a bőre gyógyul.

Ha ajkait tisztán tartja és hidratálja, akkor csak egy vékony filmréteg (nem heg) fog megjelenni azokon. A filmréteg a 3. nap körül magától hámlani kezd, ugyanakkor az sem biztos, hogy egyenletesen hámlik le. Ez idő alatt az ajkait feszültnek, repedezettnek és viszketőnek érezheti. Hagyja békén a vékony filmréteget a piszkálás irritációt és hegeket okozhat és a kezelt területre felvitt pigmenteknek árthat, amely egyenetlenségeket és üres foltokat eredményez.

Sminktetoválás (ajaktetoválás) gyógyulási folyamat II.

A legjobb eredmény elérése érdekében hagyja a sminktetoválás területét természetes módon gyógyulni és ajkait mindig hidratálja, hogy segítsen megnyugtatni és gyógyítani azokat. A sminktetoválás kezdeti színe az első gyógyulási folyamat során 50-60%-al halványul el.

Amíg a vékony filmréteg hámlik, úgy tűnhet, hogy a sminktetoválás nem sikerült jól. A szín gyengének tűnhet, vagy úgy láthatja, mintha a pigment eltűnne.

Miért? A sminktetoválás nem olyan mély, mint egy „normál” tetoválás – az új gyógyuló bőr elkezdni befedni a pigmentet és amikor a bőr és a pigment elkezd rendeződni (2-4 hét között), észreveheti, hogy az sminktetoválása „elkezd visszatérni”. Ugyanakkor a sminktetoválás eleve nem tűnt el, csak nehezebb volt látni a vastagabb gyógyuló bőrrétegen keresztül. Ha a szín az 5-6. héten még mindig gyenge/foltos, akkor se aggódjon! Ebben az esetben ingyenes korrekciós kezelést biztosítunk.

A gyógyulás minden ügyfélnél egyedi, és fontos, hogy tisztában legyen azzal, hogy 12/18/24 havonta szüksége lesz egy színerősítésre, hogy megőrizze az ajaktetoválás élénkségét.

Amikor elkészül a sminktetoválás, mindent megteszünk, hogy segítsük a megfelelő gyógyulásban. Ezt követően azonban az Ön életmódja, életkora, genetikája és bőrtípusa hozzájárul az ajaktetoválás megőrzéséhez.

Egyéb dolgok, amelyek hozzájárulhatnak a sminktetoválás korai fakuláshoz

Ajkait rendszeresen harapdálja, gyakori testmozgás és izzadás, gyors anyagcsere, vashiány, pajzsmirigy alulműködés, különböző gyógyszerek, ajakhámlasztót használ, szoláriumozik, napozik, nem használ fényvédőt, dohányzik, öregedésgátló termékeket használ az ajkán, vagy az sminktetoválás után feltölteti az ajkait, az sminktetoválása gyorsabban fog halványulni, és rendszeresebb javításra lesz szüksége.

A tartós sminkelés elsősorban művészet, másodsorban tudomány. A sminktetoválás eredményei mindenkinél eltérőek lesznek, és továbbra is szükség lehet szájceruza, szájfény vagy rúzs használatára, különösen akkor, ha nagy fedésű, karakteres sminket visel. Az arc két oldala sem egyforma vagy tökéletesen szimmetrikus, és bár a tökéletes szimmetria elérése a célunk, semmi sem garantált vagy 100%-ban tökéletes. Ugyanakkor számtalan vendég távozott tőlünk mosolyogva és a mai napig imádja a Beautysalonban készült ajaktetoválását.

sminktetoválás után igen

Mit tegyünk?

Az első 5-10 napban tartsa ajkait a lehető legtisztábban és legszárazabban, de hidratáltan. Az első 24-48 órában kb. 2 óránként törölje át egy nedves vattával, finom, de határozott mozdulattal.

A túl sok folyadék, víz, izzadság és olaj a vékony filmréteg helyett hegesedést eredményez, amely miatt foltos lehet az ajaktetoválás.

Az ajkakat a második naptól kenheti az általunk biztosított krémmel, vékonyan, tiszta fültisztító pálcikával.

Ha ajkait duzzadtnak érzik, használjon jégpakolást (valami tiszta anyagba csomagolva).

Használjon szívószálat ivás közben, és kerülje a sós vagy fűszeres ételeket.

Víz érheti, de áztatni TILOS! Ha a varr leesett, fényvédő használata ajánlott télen-nyáron.

sminktetoválás után nem

Mit ne tegyünk?

Ne érintse, harapdálja vagy vakarja ajkait – az érintés vagy piszkálás irritációt, fertőzést és pigmentvesztést okozhat.

A kezelés után legalább 2-5 napig kerülje a sporttevékenységet a fokozott izzadás miatt. Ezt követően a kíméletes testmozgás már engedélyezett.

Az irritáció és a keresztszennyeződés elkerülése érdekében sminktetoválás után 1-2 hétig ne tegyen ajakceruzát, rúzst, szájfényt, tisztítószereket, krémeket stb. az ajkaira vagy azok közelébe.

Ne használjon szaunát, gőzfürdőt vagy uszodát a sminktetoválás 1 hétig az izzadás, az ajkak nedvesedésének kockázata és a higiénia miatt.

Sminktetoválás után kerülje a „pusziszkodást” cicával-kutyával, mindig mosson kezet mielőtt ajkaihoz érne.

Az irritáció és a keresztszennyeződés elkerülése érdekében sminktetoválás 1 hétig kerülje az arcpakolást vagy egyéb szépségápolási kezelést.

Az sminktetoválás után 4 hétig ne végeztessen ajakfeltöltést, ne használjon szoláriumot, kémiai hámlasztást vagy bármilyen erős arckezelést, mivel a bőre nem gyógyult meg eléggé.

Soha ne használjon öregedésgátló krémeket, kémiai hámlasztást, savakat vagy retinolokat az ajkán vagy annak közelében!

Ezen termékek megváltoztatják bőrét, a bennük lévő vegyi anyagok reakcióba lépnek, hatással lesznek a kezelés során felvitt pigment megtartására.

Sminktetoválás utáni legjobb tippek

Sminktetoválás után tisztításkor ügyeljen arra, hogy finoman, de olyan erővel tisztítsa meg az ajakit. Figyeljen, hogy valóban megtisztítsa azokat, de ne túl erősen, hogy megsértse azt, irritálva az ajaktetoválást.

Mi a teendő, ha közeledik a sminktetoválás utáni 10. nap és még mindig sok hámlás maradt? Valószínűleg nem tisztította elég erősen, vagy nem tartotta eléggé hidratálva és többet kell tisztítania és hidratálnia, hogy segítse a filmréteg leoldódását.

Ha kezdőlapunkra szeretne visszatérni, kérem kattintson ide, ha pedig bemutatkozásunkat szeretne ismételten áttekinteni, itt teheti meg. Műszempilla építés esetén pedig ezen a helyen, a rádió frekvenciás pedig itt érhető el. Inskin kémiai tetoválás eltávolítás esetén ezen a helyen kaphat további információkat.

Loading